ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ

κοινωνικη ευθυνη

Στον Πρωτέα αποτελεί στόχο μας, εκτός από το να δημιουργήσουμε σπουδαίους αθλητές, να καλλιεργήσουμε υπεύθυνους πολίτες, οι οποίοι θα έχουν θετικό αντίκτυπο στον κόσμο γύρω μας. Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε δημιουργήσει τη δράση «Hoops4Good», μέσω της οποίας καλούμε την οικογένεια του Πρωτέα Βούλας να συμμετέχει μαζί μας, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο γύρω μας καλύτερο.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ο κόσμος μας καλύτερος

Παράλληλα με την αθλητική του δράση, ο Πρωτέας έχει στόχο να αποτελεί ενεργό οργανισμό που συμβάλει στο καλό του τόπου του, αναλαμβάνοντας και συμμετέχοντας σε δράσεις κοινωνικής και περιβαλλοντικής υπευθυνότητας.

 Στις δράσεις αυτές, ο Πρωτέας ενεργοποιεί την κοινότητα των μελών, αθλητών και υποστηρικτών του, αλλά και τις τοπικής κοινωνίας, μεγιστοποιώντας το θετικό αποτύπωμα της κάθε δράσης.

Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Hoops4Good» υλοποιούμε δράσεις σε τομείς όπου ο τόπος μας χρειάζεται τη συνδρομή μας, προτρέποντας τους αθλητές και τα μέλη μας να λάβουν δράση. Ενσωματώνουμε θεματικές ενότητες που αφορούν την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την κοινωνική ευθύνη και τη μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού στο υπάρχον εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπάσκετ. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε με έγκριτους οργανισμούς και ειδικούς στους τομείς της προστασίας του περιβάλλοντος, των κοινωνικών θεμάτων και της ένταξης, προσφέροντας παράλληλα με το έργο, πολύτιμες μαθησιακές εμπειρίες στα παιδιά. Πραγματοποιούμε βιωματική μάθηση στα παιδιά μας, εντάσσοντάς τους στις δράσεις που αναλαμβάνουμε.

Παράλληλα, προσκαλούμε αθλητές – πρότυπα που λειτουργούν ως μέντορες και βοηθούν στην ενστάλαξη αθλητικών και κοινωνικών αξιών που θέλουμε να προωθήσουμε.