Τρέχουμε μαζί για τον αυτισμό στο Race for Autism GR

Την Κυριακή 31 Μαρτίου τρέχουμε όλοι μαζί στον αγώνα Race for Autism Gr που συνδριοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και θα διεξαχθεί στο Καβούρι.

Ο Πρωτέας Βούλας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στον τομέα του αυτισμού, έχοντας ιδρύσει τμήμα μπάσκετ για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού σε συνεργασία με το Τζάμπολ Αγάπης.

Για όλους εμάς στον Πρωτέα, οι έννοιες της συμπερίληψης, του σεβασμού στη διαφορετικότητα και της αποδοχής αποτελούν απαραίτητα στοιχεία της προσωπικότητας, όχι μόνο των αθλητών μας, αλλά και όλης της οικογένειας του Πρωτέα.

Στηρίζοντας το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας του Πρωτέα HOOPS FOR GOOD και στο πλαίσιο εφαρμογής των αξιών μας, σας καλούμε όλους – εσάς και τους φίλους σας – να δηλώσετε συμμετοχή μαζί μας στον αγώνα Race for Autism Gr.

Θα τρέξουμε ή και θα περπατήσουμε μαζί στην όμορφη διαδρομή στο Καβούρι και θα προωθήσουμε το μήνυμα πως όλοι απέναντι στον αθλητισμό είμαστε ισότιμοι, όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε!

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας το παρακάτω link, ακολουθήστε τις οδηγίες και συμπληρώστε στο πεδίο “Σύλλογος”: ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ για να είμαστε όλοι μαζί! 

https://www.myrace.gr/event/5695/registrations.html

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ