Μεγάλη επιτυχία στο workshop για εφήβους 12-18 ετών “Αλλάζουμε τον Κόσμο με μια Μπάλα”

Μεγάλη επιτυχία είχε η 2η δράση της πρωτοβουλίας του Πρωτέα Βούλας με τίτλο “Αλλάζουμε τον Κόσμο με μια Μπάλα” που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου με την ευγενική χορηγία του MyTeam.

To workshop απευθυνόταν σε εφήβους 12 έως 18 ετών, τους προπονητές και τους γονείς τους και είχε στόχο να αναδείξει τη σημαντικότητα των ορίων, τον ρόλο τους στην δημιουργία κοινωνικής ασφάλειας, τον αθλητισμό και την αυτοπροστασία των εφήβων και πώς αυτά βοηθούν να εξελιχθούμε σε υπεύθυνους πολίτες, χωρίς παραβατική συμπεριφορά.

Τα θέματα που συζητήθηκαν είχαν μεγάλο ενδιαφέρον

Η προσέλευση εφήβων αθλητών κυρίως, αλλά και γονέων και προπονητών ήταν μεγάλη και παρακολούθησαν το workshop με μεγάλο ενδιαφέρον. Τα υγιή όρια, τρόποι εφαρμογής, οφέλη αλλά και η αποτελεσματικότητα της τιμωρίας ως συνέπεια παραβίασης των ορίων, ήταν ανάμεσα σε όσα συζητήθηκαν. Οι διεθνείς μπασκετμπολίστες Δημήτρης Αγραβάνης και Μαριέλα Φασούλα μοιράστηκαν με το κοινό προσωπικές τους εμπειρίες για το πού οι ίδιοι επέβαλλαν τα δικά τους, προσωπικά όρια και πώς τους βοήθησε αργότερα στην μετέπειτα πορεία τους αλλά και στην προστασία της προσωπικότητάς τους.

Τέλος, ο Δρ. Νίκος Γεωργιάδης με πολύ διαδραστικό τρόπο αναφέρθηκε απευθείας στους εφήβους, φέρνοντας απτά παραδείγματα για τα υγιή όρια και για τις φυσικές συνέπειες των αποφάσεων όσων επιλέγουν να τα παραβούν.

Στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει workshop που απευθύνεται στις προεφηβικές ηλικίες έως 12 ετών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό της εκδήλωσης MyTeam

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το MyTeam, η Νο1 πλατφόρμα διαχείρισης αθλητικών συλλόγων στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη των αθλητικών συλλόγων και ακαδημιών να βελτιστοποιήσουν τις καθημερινές διαδικασίες τους και να αφιερωθούν στο πιο ουσιαστικό, που δεν είναι άλλο από την ανάπτυξη του αθλητισμού και την συμμετοχή όσων περισσότερων ατόμων σε αθλητικές δραστηριότητες. Η πλατφόρμα βοηθά τα σωματεία να βελτιώσουν όλες τις καθημερινές διαδικασίες τους όπως οι συνδρομές (χρεώσεις, καταγραφή πληρωμών, ειδοποιήσεις για οφειλές), οι παρουσίες, η επικοινωνία με αθλητές/γονείς (μπορούν να στείλουν push notification και να διαβάσουν μηνύματα των αθλητών), αλλά και την πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ώστε οι αθλητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

“Αλλάζουμε τον Κόσμο με μια Μπάλα”

Οι δράσεις «Αλλάζουμε τον Κόσμο με μια Μπάλα» εντάσσονται στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας του ΠΡΩΤΕΑ Βούλας με τίτλο “Hoops4Good”, που έχει στόχο το θετικό αποτύπωμα στον κόσμο γύρω μας, όπου ο αθλητισμός μας ενώνει σε μία κοινωνία, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς και με σεβασμό προς το συνάνθρωπο και το περιβάλλον.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ