ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ

Οι ανθρωποι μας

Ο Πρωτέας είναι η επίσημη μασκότ του Συλλόγου μας και δίνει τον παλμό στην κερκίδα μας στους αγώνες του αντρικού και του γυναικείου τμήματος μαζί με διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους της ομάδας μας!

tactic
whistle (3)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM

Το καταρτισμένο και εξειδικευμένο προπονητικό team του Πρωτέα Βούλας έχει βαθιά γνώση στο αντικείμενό του και την εμπειρία να προσαρμόζει το προπονητικό πρόγραμμα στην ηλικιακή κατηγορία των παιδιών, βοηθώντας τα να αναπτυχθούν αθλητικά στο αγαπημένο τους άθλημα.

kettlebell

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

Βασικός πυλώνας του νέου προγράμματος είναι η κουλτούρα ότι τα παιδιά του Πρωτέα θα βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φυσική τους κατάσταση. Το κομμάτι αυτό έχει αναλάβει ο Νάσος Σκληρός, ο οποίος φροντίζει να μπουν οι σωστές βάσεις από τις πιο μικρές ηλικίες έως τα μεγαλύτερα παιδιά, ώστε να γίνει το κάθε παιδί της Ακαδημίας ο καλύτερος αθλητής που θα μπορούσε να γίνει.

thinking

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Σε ατομικό επίπεδο θέλουμε οι αθλητές του Πρωτέα να είναι πιο μαχητικοί από κάθε αντίπαλο, να τα δίνουν όλα σε κάθε φάση ξεχωριστά, πρώτα στην προπόνηση, μετά στον αγώνα.

Θέλουμε σε συνθήκες πίεσης, οι αθλητές μας να αντιδρούν με ηρεμία.

Θέλουμε τα λάθη μας να είναι στόχος για βελτίωση.

Θέλουμε να χτίσουμε προσωπικότητες που να αναλαμβάνουν ευθύνες και να βάζουν το «Εμείς» πάνω από το «Εγώ».

Θα διδάξουμε στα παιδιά μας την αξία του να σεβόμαστε, να θυσιαζόμαστε, να μην κατηγορούμε τον διπλανό μας, ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πράγματα που μόνοι μας θα ήταν αδύνατο να τα κάνουμε.

Πολύτιμος σύμμαχός μας σε αυτή την κουλτούρα που θέλουμε να δημιουργήσουμε θα είναι ο Αθλητικός Ψυχολόγος Νίκος Γεωργιάδης, που με τις χρήσιμες συμβουλές του θα βοηθήσει παιδιά και γονείς να αποκτήσουν εφόδια που θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή.

dietary

ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Παράλληλα με τον αθλητισμό, βασικό κομμάτι για καλή υγεία αποτελεί η διατροφή. Ο συνδυασμός αθλητισμού, ενδυνάμωσης και σωστής διατροφής βοηθάει τα παιδιά να δημιουργήσουν ένα υγιές σώμα και τους χαρίζει γνώσεις χρήσιμες για τη δύσκολη περίοδο της εφηβείας. 

Με αυτό ως γνώμονα, ο Πρωτέας Βούλας έχει ξεκινήσει συνεργασία με την ειδικό αθλητικής διατροφής, κλινικό διαιτολόγο – διατροφολό Έλενα Κούβδου με στόχο να καλλιεργήσει μία ολοκληρωμένη αθλητική κουλτούρα, όπως ταιριάζει στους αθλητές ενός ιστορικού Αθλητικού Σωματείου όπως είναι ο Πρωτέας.