Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης στο Summer Fun Basket Camp του Πρωτέα!

Στη σημερινή 3η ημέρα του Summer Fun Basket Camp του Πρωτέα είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τον σπουδαίο Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τον οποίο υποδέχθηκαν θερμά οι αθλητές μας.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, έχοντας τεράστια εμπειρία από τα Ευρωπαϊκά γήπεδα καθώς και από τα παρκέ του NBA, μίλησε με τα παιδιά και μοιράστηκε μαζί τους χρήσιμες συμβουλές. Ανέλυσε το πώς έφτασε να παίξει στο NBA ξεκινώντας το μπάσκετ στα 16 του χρόνια με κύριο όπλο του την αποφασιστικότητα για να πετύχει. Τους εξήγησε πώς βάζοντας συγκεκριμένους στόχους σε κάθε αγώνα μπορούσε να έχει κίνητρο για να γίνεται πιο ανταγωνιστικός και να βελτιώνεται συνεχώς.

Παράλληλα, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών με κάποιες από τις χαρακτηριστικές απαντήσεις που ξεχώρισαν να είναι οι εξής:

“Το χρώμα της φανέλας δε μετράει – κάθε φορά που μπαίνεις στο γήπεδο πρέπει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς και να ξεπερνάς τον εαυτό σου”

“Το πιο σπουδαίο πράγμα είναι το κίνητρο και το πόσο σκληρά θα προσπαθήσεις για αυτό που θες να πετύχεις – αυτός που το θέλει περισσότερο είναι αυτός που κερδίζει στο τέλος και όχι αυτός με το μεγαλύτερο ταλέντο”

“Ο χαρακτήρας είναι αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα”

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη για την επίσκεψή του και για τη χαρά που έδωσε σε όλα τα παιδιά!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ