ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ

εγκαταστασεις

Ο Πρωτέας Βούλας χρησιμοποιεί 5 κλειστά και 4 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, αποτελώντας την καλύτερη ακαδημία μπάσκετ στα νότια προάστια και γενικότερα στην Ελλάδα.

Με σύμμαχο και αρωγό τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αλλά και συνεργασίες που έχει συνάψει με εκπαιδευτικά ιδρύματα, ο Πρωτέας έχει επιτύχει να λειτουργεί τις προπονήσεις του σε άρτιες εγκαταστάσεις που προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες προπόνησης, για κάθε ηλικιακή κατηγορία.

2 ανοιχτά γήπεδα Juniors κατάλληλα για μικρές ηλικίες

Ο Πρωτέας Βούλας θέλοντας να αγκαλιάσει τα παιδιά από την τρυφερή προσχολική ηλικία και τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, διαθέτει γήπεδα μικρών διαστάσεων προσαρμοσμένα σε μικρά παιδιά. Με τον τρόπο αυτόν, οι μικροί αθλητές αισθάνονται άνεση και ασφάλεια για να μπορέσουν να εξελιχθούν στο άθλημα. 

Χρήση 5 κλειστών γηπέδων

Με τη νέα προσθήκη του Dome, o Πρωτέας Βούλας πλέον διαθέτει 3 κλειστά πλήρως εξοπλισμένα γήπεδα μπάσκετ για τη διεξαγωγή των προπονήσεών του στο Αθλητικό κέντρο Βούλας, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα από τις καιρικές συνθήκες: το Κεντρικό κλειστό, Dome & μικρό κλειστό των ακαδημιών.

Επιπρόσθετα, κάνει χρήση των κλειστών γηπέδων στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα & το St Lawrence 20ωρες την εβδομάδα έκαστο, εξασφαλίζοντας στα αγωνιστικά τμήματα και τα Τμήματα Υποδομών τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης στην Αττική.

Χρήση 3 ανοιχτών γηπέδων

Χρήση 2 ανοιχτών γηπέδων στο Αθλητικό κέντρο Βούλας.

Εμπλουτίζοντας τις γηπεδικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί ο Πρωτέας για την προπόνηση των αθλητών του, προστίθεται το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται επί τη Λεωφόρο Καλύμνου, το οποίο παραχωρείται από τον Δήμο 3Β για τις προπονητικές ανάγκες του συλλόγου.

Shooting Gun στον Πρωτέα Βούλας

Ο Πρωτέας διαθέτει πλέον το απόλυτο εργαλείο για τους αθλητές μπάσκετ κάθε επιπέδου: το Dr Dish All Star Shooting Gun! Με την ακρίβεια και την αξιοπιστία του Dr Dish All Star Shooting Gun, οι αθλητές βελτιώνουν τις δεξιότητές τους στο σουτ και αναπτύσσουν το πάθος τους για τον ομαδικό αθλητισμό.

Αποτελεί πολύτιμο βοηθό στις προπονήσεις του Πρωτέα Βούλας, καθώς προσφέρει απεριόριστες επαναλήψεις στο σουτ, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ακρίβεια και την ταχύτητα των παιδιών. Με την δυνατότητα να προσαρμόζεται σε διάφορα ύψη και γωνίες, το Dr Dish All Star Shooting Gun προσφέρει μια ολοκληρωμένη προπονητική εκπαίδευση στους αθλητές μας, βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους στο παρκέ.

Επιπρόσθετα, κάνει χρήση των κλειστών γηπέδων στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα & το St Lawrence 20ωρες την εβδομάδα έκαστο, εξασφαλίζοντας στα αγωνιστικά τμήματα και τα Τμήματα Υποδομών τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης στην Αττική.

Γυμναστήριο

Στο Αθλητικό κέντρο Βούλας λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο για την εκγύμναση και ενδυνάμωση των αθλητών.