ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΣΤΟΧΟΙ

Ο Α.Ε.Ο. (Αθλητικός Εκπολιτιστικός Όμιλος) Πρωτέας Βούλας ιδρύθηκε το 1980 στη Βούλα και σήμερα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα.

ΟΡΑΜΑ & ΣΤΟΧΟΙ

οι καλύτερες ακαδημίες μπάσκετ στην Ελλάδα

Ο Πρωτέας Βούλας έχει όραμα να αναπτυχθεί σε μια δύναμη πανελλήνιας εμβέλειας και πρότυπο υποδειγματικής ανάπτυξης του μπάσκετ στη χώρα μας.

Αποτελεί τον Σύλλογο με τα περισσότερα εγγεγραμμένα μέλη στην Αττική και στους μεγαλύτερους σε όλη τη χώρα. Με περισσότερους από 650 ενεργούς αθλητές, σύγχρονες εγκαταστάσεις που παρέχουν ιδανικές συνθήκες προπόνησης κάθε εποχή του χρόνου, 45 τμήματα και μια ομάδα 18 εξειδικευμένων προπονητών, αποτελεί την καλύτερη ακαδημία μπάσκετ στα νότια προάστια και γενικότερα στην Ελλάδα.

Είναι μέλος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής (Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α.), υπάγεται στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και κατέχει αθλητική αναγνώριση ως εγγεγραμμένο μέλος του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι στόχοι του Πρωτέα Βούλας είναι:

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Να αποτελεί πρότυπο για την ανάπτυξη του μπάσκετ στη χώρα μας με εθνική εμβέλεια, λειτουργώντας τις καλύτερες ακαδημίες μπάσκετ στα νότια προάστια.

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Να καλλιεργήσει την αγάπη για την καλαθοσφαίριση στη νέα γενιά, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκμάθησης μπάσκετ.

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Να αποτελεί σημείο αναφοράς σε ότι αφορά το μπάσκετ.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Να διατηρεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική μπασκετική πραγματικότητα με τη Γυναικεία και την Ανδρική ομάδα.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Να αποτελεί ενεργό οργανισμό στην πόλη όπου δραστηριοποιείται, συμμετέχοντας ενεργά και υλοποιώντας δράσεις για την κοινωνία και το περιβάλλον.

ΑΘΛΗΤΕΣ

Να δημιουργούμε αθλητές με ολοκληρωμένη προσωπικότητα, προωθώντας τις αξίες της υπευθυνότητας, του σεβασμού και της ευγενούς άμιλλας και διαμορφώνοντας πολίτες που συμβάλλουν ενεργά στην κοινωνία.

Stay Tuned with

#GOPROTEAS

Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα μας τα νέα.