ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο εννέα Μελών, το οποίο συγκροτείται κατόπιν αρχαιρεσιών και έχει διετή θητεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνέχεια των εκλογών στο πλαίσιο
της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε
την 9η Σεπτεμβρίου 2023, απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος

Στέργιος Γεωργακόπουλος

Ο κ. Στέργιος Γεωργακόπουλος είναι Μηχανολόγος-Μηχανικός ΕΜΠ και δραστηριοποιείται στην κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών έργων. Είναι μέλος του Πρωτέα από το 2005. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Αντιπρόεδρος

Γιάννης Μεϊμάρογλου

Ο κ. Γιάννης Μεϊμάρογλου είναι τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην εμπορία χαλυβουργικών προϊόντων και στις κατασκευές. Πρώην διεθνής αθλητής του βόλεϊ με την εθνική ομάδα των νέων.

Γενικός Γραμματέας

Τζένη Κουκουζέλη

Η κα. Τζένη Κουκουζέλη είναι Μηχανολόγος Τ.Ε , εργάστηκε στο χώρο των κατασκευών και σήμερα είναι συνταξιούχος. Είναι έγγαμη και μητέρα 2 παιδιών.

Ταμίας

Γεώργιος Καβούνης

Ο κ. Γεώργιος Καβούνης είναι Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με μεταπτυχιακούς τίτλους στο Ship Building Industry από ΕΜΠ & Πανεπιστήμιο Ν.Κορέας. Δραστηριοποιείται στο τομέα της Ναυτιλίας με μακροχρόνια εμπειρία σε new buildings και σε όλους τους τομείς της διαχείριση πλοίων. Είναι μέλος τους συλλόγου από το 2006 με τα 4 τελευταία χρόνια να δραστηριοποιείται σαν σύμβουλος και οικονομικός διαχειριστής του συλλόγου.

Μέλος

Χρήστος Βασιλειάδης

Ο κ. Χρ. Βασιλειάδης είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος της Citibank στην Ελλάδα, με δραστηριότητα στη χώρα μας και το εξωτερικό. Απεχώρησε το 2011 από τη Citibank από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Citibank Ελλάδος. Στον Πρωτέα αγωνίστηκε τις περιόδους 1985-1987. Έχει θητεύσει στο ΔΣ του Πρωτέα 22 χρόνια, τα τελευταία 21 ως Πρόεδρος ΔΣ.

Μέλος

Ηλίας Κουτσοδάσκαλος

Ο κ. Ηλίας Κουτσοδάσκαλος είναι συνταξιούχος ΑΔΜΗΕ. Εκλέγεται στο Δ.Σ του Πρωτέα από το 2005. Είναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών, πρώην αθλητών του Πρωτέα.

Μέλος

Αθανάσιος Κωσταρας

Ο κ. Αθανάσιος Κωστάρας είναι λογιστής Φοροτεχνικός Α΄ τάξης , με παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες. Από πέρυσι είναι υπεύθυνος λογιστηρίου στην ΕΟΚ. Το μπάσκετ αποτελεί μεγάλη του αγάπη  και έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες εθνικών κατηγοριών . Είναι μέλος του Πρωτέα  από το 2015  και είναι έγγαμος με 2 παιδιά.

Μέλος

Στέλιος Τζεδάκης

Ο Στέλιος σπούδασε οικονομικά και πήρε το Master του (MA) στο University of Dundee το 2002. Το 2002 εξελέγη πρόεδρος αθλητικών σωματείων του Πανεπιστημίου μέχρι το 2003. Έκανε το μεταπτυχιακό του (ΜΒΑ) στο ALBA στην Αθήνα το 2004. Εργάστηκε για 7 χρόνια στην IBM σαν υπεύθυνος πωλήσεων και από το 2012 εργάζεται στις πωλήσεις χάρτου αντιπροσωπεύοντας εταιρίες παραγωγής από το εξωτερικό. Αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες της ΕΣΚΑ ξεκινώντας από τον Αρδηττό και είναι ενεργός με την ομάδα μπάσκετ των γονέων του Πρωτέα. Είναι έγγαμος με 2 παιδιά.

Μέλος

Δημήτρης Φλίγκος

Ο κ Δημήτριος Φλίγκος είναι εξειδικευμένος ορθοπεδικός χειρουργός, απόφοιτος της Ιατρικής σχολής Αθηνών, με ενασχόληση στην αθλητιατρική πέραν της 10ετίας. Διευθυντής Ορθοπεδικής κλινικής στο Mediterraneo Ηospital. Eίναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών.