Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη περίοδος του 1ου Proteas Hoop Lab Camp!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη περίοδος του 1ου Proteas Hoop Lab Camp με θέμα “One on One Basketball Camp”.

Μέσα σε 24 ώρες προπόνησης υψηλού επιπέδου, οι αθλητές που συμμετείχαν είχαν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση υπό τις οδηγίες των Head Coaches Tim Mallon και Jimmy Vidas, του Μάνου Μανουσέλη – Τεχνικό Διευθυντή του Πρωτέα καθώς και του έμπειρου προπονητικού team του Πρωτέα.

 

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά σπουδαίους αθλητές όπως τον Γιώργο Μπόγρη και τον Δημήτρη Μαυροειδή και κορυφαίους προπονητές όπως τον Γιώργο Μπαρτζώκα, και να συνομιλήσουν μαζί τους, να τους κάνουν ερωτήσεις και να ακούσουν όλες τις χρήσιμες συμβουλές που είχαν να μοιραστούν μαζί τους.

 

Η δεύτερη περίοδος με θέμα “Developing the Art of 3 point Shooting” ξεκίνησε νωρίτερα σήμερα και θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 9 Ιουλίου. Βασικός στόχος της περιόδου είναι η η σωστή ένταξη του «όπλου» που λέγεται σουτ τριών πόντων, στις δεξιότητες που πρέπει να έχει κάθε παίκτης του μπάσκετ, ώστε να στέκεται με αυτοπεποίθηση στο γήπεδο και να αισθάνεται ότι έχει τον σεβασμό τόσο της άμυνας, όσο και των συμπαικτών του.

Ευχαριστούμε θερμά τον Χορηγό Υδροδοσίας του Proteas Hoop Lab Camp Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό – Vikos Natural Mineral Water

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ