Συμμετοχή στο τουρνουά 3×3 της Βάρκιζας

Αγαπητά μέλη του ΑΕΟ Πρωτέα Βούλας,
ο Σύλλογός μας παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο του μπάσκετ φροντίζει να είναι επίκαιρος και να υιοθετεί τις τάσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλήματος. Παράλληλα, ως μέλος της τοπικής κοινωνίας, στηρίζει τις δράσεις του Δήμου μας και συμμετέχει ενεργά σε αυτές.

Τα τμήματα μας, όπως και πέρσι, θα συμμετάσχουν στο τουρνουά 3×3 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βάρκιζα από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και το οποίο βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της ΕΟΚ και την αιγίδα της FIBA.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2015 και μεγαλύτερα.

Για τη συμμετοχή των αθλητών πρέπει να δημιουργηθούν ομάδες 5 παιδιών (3 και 2 αναπληρωματικοί). Ο ρόλος των αναπληρωματικών είναι να μπορεί η ομάδα να έχει τουλάχιστον 3 αθλητές σε περίπτωση που κάποιο από τα παιδιά τυγχάνει να μην μπορεί να συμμετάσχει κάποια από τις 4 ημέρες λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Οι ομάδες θα δημιουργηθούν με πρωτοβουλία των παιδιών και τη βοήθεια των προπονητών ώστε όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να ενταχθούν σε ομάδα.

Τα παιδιά που ίσως δεν καταφέρουν να σχηματίσουν ομάδες, θα δώσουν το όνομά τους στους προπονητές για να τους εντάξουν σε ομάδα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, παρακαλείστε μέχρι την Κυριακή 10/9 να δηλώσετε στους προπονητές σας:
1) Την επιθυμία σας να συμμετάσχετε στο τουρνουά
2) Εάν έχετε σχηματίσει ομάδα, τα ονόματα των παιδιών που θα συμμετάσχουν στην ομάδα και το όνομα της ομάδας
3) Το όνομα της ομάδας θα έχει ως πρώτο συνθετικό τη λέξη Proteas, π.χ. Proteas Bucks
4) Μπορούν να σχηματισθούν είτε ξεχωριστές ομάδες αγοριών και κοριτσιών είτε μικτές

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί από τη διοργανώτρια αρχή και ο Πρωτέας δεν έχει καμία συμμετοχή στην κατάρτισή του.

Η συμμετοχή για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν και είναι στην ηλικία 2015-2012 είναι δωρεάν μετά απόφαση του Δήμου μας. Για τα μεγαλύτερα παιδιά υπάρχει χρέωση 40€ για κάθε ομάδα (διαιρείται με τον αριθμό των αθλητών της ομάδας, π.χ. για ομάδα 4 παικτών ο κάθε παίκτης πληρώνει 10€).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των αθλητών είναι η κατοχή Κάρτας Υγείας Αθλητή σε ισχύ.

Οι προπονήσεις των τμημάτων θα πραγματοποιηθούν κανονικά για τους αθλητές που δεν θα θελήσουν να συμμετέχουν στο τουρνουά.

Πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά:
https://play.fiba3x3.com/events/0460ca9a-e590-4c2c-a55f-8165c37dc9a9

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ