Kαλωσόρισμα Προέδρου Πρωτέα Βούλας 2023

Αγαπητά Μέλη του Πρωτέα Βούλας,

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει μία ακόμη μπασκετική χρονιά και θα θέλαμε να ευχηθούμε υγεία σε όλους, πολύ παιχνίδι και πολλές επιτυχίες στα αγωνιστικά μας τμήματα!

Στον Πρωτέα Βούλας εργαζόμαστε σκληρά για την αναβάθμιση των παρεχόμενων αθλητικών υπηρεσιών μας, με στόχο τα παιδιά και οι ομάδες μας να έχουν όλα όσα χρειάζονται για να προοδεύσουν στο υψηλότερο επίπεδο των δυνατοτήτων τους.

Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας συνοπτικά όσα έχουμε πετύχει σε επίπεδο αναβάθμισης εγκαταστάσεων, επιτελείου και οργάνωσης για να τιμήσουμε τους σκοπούς του Συλλόγου μας.

1. ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ
Ο Πρωτέας Βούλας με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, ανανεώνει την ταυτότητά του, αναβαθμίζει την εικόνα του και εκσυγχρονίζει το λογότυπό του, ενσωματώνοντας σε αυτό στοιχεία που αντικατοπτρίζουν τις αξίες μας και την πορεία μας μέχρι σήμερα.
Με καθαρές γραμμές και σύγχρονο σχεδιασμό, το νέο λογότυπο αποπνέει δυναμισμό, ανάπτυξη, συνεργασία και βαθιά ιστορία.

2. ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
Ξεκινώντας από τις εγκαταστάσεις, η βασική προσθήκη του σύγχρονου κλειστού γηπέδου «Dome» μας προσφέρει τη δυνατότητα να προγραμματίσουμε καλύτερα τις προπονήσεις μας, χωρίς να έχουμε τη λειτουργική δυσκολία πιθανών ακυρώσεων λόγω καιρικών συνθηκών.

Επιπρόσθετα, το νέο γήπεδο είναι εμπλουτισμένο με εξειδικευμένο αθλητικό υλικό, όπως:
– Shooting gun
– Shooting corrector
– και ειδικές μπάλες, για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των αθλητών μας.

Τέλος, δίπλα στα γήπεδα Junior λειτουργεί εξοπλισμένο Γυμναστήριο για την εκγύμναση των αθλητών μας.

Συνεχίζουμε, όμως και τη νέα σεζόν: βρισκόμαστε ήδη στον σχεδιασμό για την αναβάθμιση του μεγάλου ανοιχτού γηπέδου επί της Λυκούργου, εμπλουτίζοντάς το με περισσότερες μπασκέτες για την εξάσκηση επιμέρους δεξιοτήτων αλλά και την αναδιαμόρφωση του χώρου, που θα βοηθήσει στην καλύτερη δυνατή προπόνηση για τους Αθλητές μας.

3. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
Παράλληλα με την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Πρωτέα Βούλας, με στόχο να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες προπονητικές ανάγκες των ομάδων μας, ο Σύλλογος έχει προχωρήσει στη δέσμευση χρόνου σε κλειστά γήπεδα ιδιωτικών εκπαιδευτήριων.

4. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
Το τεχνικό μας επιτελείο αποτελείται από προπονητές με μεγάλη εμπειρία και γνώση στη λειτουργία ακαδημιών. Για τη νέα σεζόν, οι προπονητές μας σχεδιάζουν να παρουσιάσουν ένα νέο προπονητικό πρόγραμμα με στόχο να αγαπήσουν τα παιδιά μας το μπάσκετ, να λειτουργήσουν ως Μέλη μιας ομάδας – με ότι αυτό συνεπάγεται – και να βελτιωθούν τόσο στο αθλητικό όσο και στο τεχνικό μέρος του παιχνιδιού.

5. ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗ
Βασικός πυλώνας του νέου προγράμματος είναι η κουλτούρα ότι τα παιδιά του Πρωτέα θα βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φυσική τους κατάσταση. Στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίζουμε στο δυναμικό του Πρωτέα τον εξειδικευμένο Νάσο Σκληρό, ο οποίος θα φροντίσει να μπουν οι σωστές βάσεις από τις πιο μικρές ηλικίες έως τα μεγαλύτερα παιδιά, ώστε να γίνει το κάθε παιδί της Ακαδημίας ο καλύτερος αθλητής που θα μπορούσε να γίνει.

6. ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ
Σε ατομικό επίπεδο θέλουμε οι αθλητές του Πρωτέα να είναι πιο μαχητικοί από κάθε αντίπαλο, να τα δίνουν όλα σε κάθε φάση ξεχωριστά, πρώτα στην προπόνηση, μετά στον αγώνα.
Θέλουμε σε συνθήκες πίεσης, οι αθλητές μας να αντιδρούν με ηρεμία.
Θέλουμε τα λάθη μας να είναι στόχος για βελτίωση.
Θέλουμε να χτίσουμε προσωπικότητες που να αναλαμβάνουν ευθύνες και να βάζουν το «Εμείς» πάνω από το «Εγώ».
Θα διδάξουμε στα παιδιά μας την αξία του να σεβόμαστε, να θυσιαζόμαστε, να μην κατηγορούμε τον διπλανό μας, ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πράγματα που μόνοι μας θα ήταν αδύνατο να τα κάνουμε.
Πολύτιμος σύμμαχός μας σε αυτή την κουλτούρα που θέλουμε να δημιουργήσουμε θα είναι ο Αθλητικός Ψυχολόγος Νίκος Γεωργιάδης, που με τις χρήσιμες συμβουλές του θα βοηθήσει παιδιά και γονείς να αποκτήσουν εφόδια που θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή.

7. ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΛΙΝΙΚΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ
Παράλληλα με τον αθλητισμό, βασικό κομμάτι για καλή υγεία αποτελεί η διατροφή. Ο συνδυασμός αθλητισμού, ενδυνάμωσης και σωστής διατροφής βοηθάει τα παιδιά να δημιουργήσουν ένα υγιές σώμα και τους χαρίζει γνώσεις χρήσιμες για τη δύσκολη περίοδο της εφηβείας. Με αυτό ως γνώμονα, ο Πρωτέας Βούλας προχωράει στην συνεργασία με διατροφολόγο, ο οποίος θα βρίσκεται στη διάθεση των παιδιών και των γονέων για διατροφικές οδηγίες και συμβουλές.

8. ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ
Βασικοί πυλώνες της λειτουργία μας για τη φετινή σεζόν:
– Να αγαπήσουν τα παιδιά το μπάσκετ και τον αθλητισμό σε ένα υγιές και προστατευμένο περιβάλλον.
– Να βελτιώσουν τις μπασκετικές τους δεξιότητες, να περάσουν ομαλά από το “παιχνίδι” στον “αγώνα”, και να αποκτήσουν συνήθειες που θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή.
– Να δημιουργήσουμε ομάδες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου που θα πρωταγωνιστούν και παίκτες που θα μπορούν να αγωνίζονται με αξιώσεις σε επίπεδο εθνικών ομάδων και στις Γυναικείες και Ανδρικές μας ομάδες.
-Να δώσουμε την ευκαιρία σε κάθε αθλητή ξεχωριστά να εξελιχθεί στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του!
– Με το μότο “Μία ομάδα, μία οικογένεια” να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μεταξύ των μελών μας στη μεγαλύτερη αθλητική κοινότητα της Αττικής.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μία φορά για τη συνεχή υποστήριξη!

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πρωτέα Βούλας
Ο Πρόεδρος
Στέργιος Γεωργακόπουλος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ