Ο μοναδικός Δημήτρης Διαμαντίδης στο Summer Fun Basket Camp του Πρωτέα!

Οι μικροί αθλητές του Πρωτέα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να μιλήσουν με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Επί μια ολόκληρη ώρα, ο Διαμαντίδης απαντούσε στις ερωτήσεις των μικρών του φίλων και σχεδόν άλλη τόση ώρα, υπέγραφε αυτόγραφα σε χαρτιά, μπλούζες, μπάλες ακόμη και σε παπούτσια!

Από τις απαντήσεις του στα παιδιά, ξεχώρισε η αγάπη του για την Εθνική ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια επιτυχία της Εθνικής”.

Μερικές από τις απαντήσεις του:“Όταν πηγαίνω τα παιδιά μου στην προπόνηση τους λέω να τα δώσουν όλα και όταν επιστρέφουν το μόνο που ρωτάω είναι αν χάρηκαν το παιχνίδι”

“Μέσα στο γήπεδο τα δίνουμε όλα για τη νίκη αλλά με την κόρνα της λήξης δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα και με κανέναν”

 “Το μυστικό για να πετύχεις είναι η σκληρή δουλειά και η σωστή νοοτροπία, ειδικά μετά από μεγάλες νίκες κι όχι τόσο από ήττες”!

 “Ο Χατζηβρέττας, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Μπατίστ, ο Γιασικεβίτσιους και ο Φωτσης είναι μερικοί από τους πολλούς εξαιρετικούς συμπαίκτες που είχα ενώ ο  Σπανούλης ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που αντιμετώπισα”.

 “Αν έβαζα στο βίντεο ένα ματς από τα παλιά θα ήταν ο τελικός του 1987”.

“Ο Παναθηναϊκός μου χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το να παίρνεις τίτλο με την Εθνική ομάδα”

Το “highlight” της ημέρας ήταν η ζωντανή αναπαράσταση του μαγικού τριπόντου που έστειλε την Ελλάδα στον τελικό του EuroBasket to 2005 και  έβγαλε τους Έλληνες στους δρόμους στον αξέχαστο ημιτελικό με τους Γάλλους στο Βελιγράδι! 

 

 

Ευχαριστούμε πολύ τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την επίσκεψη του στο Camp του Πρωτέα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ