PROTEAS CAMPS

summer camp

PROTEAS CAMPS

SUMMER CAMP

Μετά τη λήξη του σχολικού έτους, ξεκινάει το Summer Camp του Πρωτέα για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο και χωρίζεται σε 3 περιόδους.

Μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια από 5 έως και 14 ετών, ακόμα κι εάν δεν έχουν προηγούμενη επαφή με το άθλημα.

Το 2023, οι περίοδοι του Summer Camp ήταν οι εξής:

  • Α’ Περίοδος 19-23/6
  • Περίοδος 26-30/6
  • Περίοδος 03-07/7

 

Το ωράριο λειτουργίας του Camp είναι 09:00-13:00, και υπάρχει δυνατότητα φύλαξης: 13:00 – 15:00. Περιλαμβάνεται υγιεινό δεκατιανό.

Το Summer Camp του Πρωτέα είναι γεμάτο διασκέδαση, μπάσκετ και νέους φίλους, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη αθλητική εμπειρία γεμάτη μπάσκετ και παιχνίδια.

Κύρια έμφαση δίνεται στο μπάσκετ και τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους στο μπάσκετ, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών. Μαθαίνουν τη σωστή τεχνική, τα απαραίτητα κινήματα, το πώς να συνεργάζονται σε ομαδικό περιβάλλον και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια. Όλα με άκρως διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο, προσαρμοσμένα στις ηλικιακές κατηγορίες που απευθύνεται.

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του Summer Camp είναι η τελευταία ημέρα, όπου τα παιδιά μας φιλοξενούνται στο γειτονικό γήπεδο ποδοσφαίρου του Άρη Βούλας για να παίξουν μπουγέλο και να απολαύσουν μια δροσερές στιγμές με τα μαγιό τους.

Οι δραστηριότητες του Summer Camp μας πραγματοποιούνται σε κλειστά γήπεδα με κλιματισμό, εξασφαλίζοντας ένα άνετο και δροσερό περιβάλλον, ακόμα και σε περιόδους υψηλής θερμοκρασίας.

Στο Summer Camp μας, η διασκέδαση και η ανάπτυξη παιδικών δεξιοτήτων είναι πρωταρχικής σημασίας. Τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την φυσική τους κατάσταση, τη συνεργατικότητα, την επικοινωνία και την ομαδικότητα μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδια. Οι αθλητές θα δημιουργήσουν φιλίες, θα ανακαλύψουν την αξία της ομαδικής εργασίας και θα αποκτήσουν αξέχαστες εμπειρίες.

Είναι μέλος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής (Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α.), υπάγεται στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και κατέχει αθλητική αναγνώριση ως εγγεγραμμένο μέλος του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ