O Γιώργος Τσαλμπούρης στο Proteas Hoop Lab Camp «Το πιο σημαντικό είναι να αγαπάτε αυτό που κάνετε»

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Πρωτέα στο τέλος της Α’ Περιόδου του Hoop Lab Camp, με special guest τον Γιώργο Τσαλμπούρη.

Ο Έλληνας center, που πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τον Πανιώνιο στην Basket League την περασμένη χρονιά (8,1 πόντοι και 2,9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 27 αγώνες και 20 λεπτά συμμετοχής), θα συνεχίσει και τη φετινή σεζόν να φορά τα κυανέρυθρα.

Κατά την επίσκεψή του, ο Γιώργος γνώρισε από κοντά τα παιδιά του camp, συνομίλησε μαζί τους, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους και στο τέλος συμμετείχε σε διαγωνισμό τριπόντων, σκορπίζοντας ενθουσιασμό.

Στην ομιλία του, μετέφερε το πιο σημαντικό μήνυμα:

«Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω, γι’ αυτό και βρίσκομαι εδώ σήμερα.»

Ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τα παιδιά που αφιερώνουν μέρες από το καλοκαίρι τους για να δουλεύουν και να γίνονται καλύτεροι.

Η μέρα ολοκληρώθηκε με αυτόγραφα και φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά και τους προπονητές του Camp!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Τσαλμπούρη για την παρουσία του και την έμπνευση που χάρισε στα παιδιά του Πρωτέα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ