O Δημήτρης Μαυροειδής στο Proteas Hoop Lab Camp «Το μπάσκετ είναι πάνω απ’ όλα ένα παιχνίδι που πρέπει να μας προσφέρει χαρά»

Το Proteas Hoop Lab Camp επέστρεψε ακόμα πιο δυνατό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την αρχή στους special guests έκανε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Μια ξεχωριστή παρουσία τίμησε το Proteas Hoop Lab Camp, καθώς ο Δημήτρης Μαυροειδής βρέθηκε κοντά στα παιδιά του Πρωτέα, τα γνώρισε από κοντά και τους μίλησε δίνοντας τους όχι μόνο μπασκετικές συμβουλές, αλλά κυρίως πολύτιμα μαθήματα ζωής.

Ο Δημήτρης δεν περιορίστηκε στα τεχνικά του αθλήματος, αλλά επέλεξε να σταθεί σε πιο ουσιαστικά ζητήματα, τονίζοντας με σαφήνεια πως τα μαθήματα και η μόρφωση πρέπει να είναι η πρώτη και βασική προτεραιότητα για τα παιδιά σ’ αυτή τη φάση της ζωής τους. Το μπάσκετ μπορεί να είναι πάθος και διασκέδαση, αλλά η εκπαίδευση είναι το θεμέλιο για το μέλλον.

Στη συνέχεια, μίλησε για την αξία του χαρακτήρα, επισημαίνοντας πως οι προπονητές δίνουν μεγάλη βαρύτητα στη συμπεριφορά και τη νοοτροπία ενός αθλητή. Ένας σωστός χαρακτήρας ανοίγει περισσότερες πόρτες από ένα καλό σουτ ή μια καλή ντρίμπλα.

Όσο για το ίδιο το παιχνίδι, θύμισε στα παιδιά την ουσία του: «Το μπάσκετ είναι πάνω απ’ όλα ένα παιχνίδι που πρέπει να μας προσφέρει χαρά». Παρότρυνε όλους να βάζουν καθημερινά στόχους, να διατηρούν το κίνητρο ζωντανό και να απολαμβάνουν κάθε στιγμή στο γήπεδο.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ευχαρίστησε τον Πρωτέα για την πρόσκληση και δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει τη σοβαρή και ποιοτική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία, χαρακτηρίζοντας τα παιδιά τυχερά που μεγαλώνουν και αθλούνται σε ένα υγιές και υποστηρικτικό περιβάλλον.

Στο τέλος δεν παρέλειψε να μοιράσει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με παιδιά και προπονητές.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Δημήτρη για την επίσκεψη του και για τη χαρά που έδωσε στους αθλητές και τις αθλήτριες του Πρωτέα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ