Νίκη-πρόκριση στην τελική φάση των playoff για την άνοδο στην Elite League!

Νίκη-πρόκριση στην τελική φάση των playoff για την άνοδο στην Elite League!

Η ομάδα μας μπήκε απόλυτα συγκεντρωμένη και αποφασισμένη από το πρώτο λεπτό του αγώνα και με όπλο την εξαιρετική άμυνα, το καθαρό μυαλό στην επίθεση και τη στήριξη του κόσμου,  κατάφερε να ελέγξει τον αγώνα ανεβάζοντας τη διαφορά μέχρι και το +21 στο τέλος της 3ης περιόδου. Στο 4ο δεκάλεπτο έδειξε χαρακτήρα στην αντεπίθεση του ΑΠΑΣ Νάξου και πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση γράφοντας το τελικό 66-55.

Με την νίκη αυτή η ομάδα μας πέτυχε την ολική ανατροπή κάνοντας τη σειρά 2-1 και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην τελική φάση των playoff, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αιγάλεω – Δάφνης.

Η νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση είναι αφιερωμένη στον αθλητή μας Παύλο Ξύδα!

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους του Πρωτέα που γέμισαν το κλειστό!

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ο Αντώνης Πεφάνης με 20(1) πόντους ενώ ακολούθησε ο Γιάννης Καραμαλέγκος με 14 (2) πόντους.

Αναλυτικά τα στατιστικά:

Δεκάλεπτα: 13-7, 32-20, 53-32, 66-55

Πρωτέας Βούλας (Μιχελάκος): Σταθόπουλος 5 (1), Πεφάνης 20 (1), Καραμαλέγκος Η. 8 (1), Καραμαλέγκος Ι. 14 (2), Αλπίγιανιτς 9, Παπαγεωργόπουλος 6, Τζόλος 2, Παλαιοχωρίτης, Τσιούμπρης 2.

ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια (Ρουμελιώτης): Χαρούνι 5, Νεόφυτος 7 (1), Τζόρτζεβιτς 17 (3), Γκαβασιάδης 6, Παρασκευόπουλος 8 (2), Λάκοβ 7 (1), Μπακέας 3 (1), Κρανιάς 2, Δενδρινός.

Διαιτητές: Tσιμπούρης-Λιότισος-Σκανδαλάκης

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΠΑΣ Νάξου για την ανταγωνιστική σειρά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ