Μεγάλη επιτυχία στην τελετή λήξης του τουρνούα “Α.Μικεδάκη 2024”

Το 30ο εσωτερικό τουρνουά “Α.Μικεδάκη” του Πρωτέα έκλεισε με μία όμορφη γιορτή βραβεύσεων το Σάββατο 15 Ιουνίου.Στη γιορτή του Πρωτέα συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδημίας, οι γονείς – Μέλη του συλλόγου, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κος Γ.Κωνσταντέλλος, ο Γ.Γ.Αθλητισμού κος Γιώργος Μαυρωτάς, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ κος Κίμωνας Γκιουλιστάνης, η Αντιδήμαρχος κα Νανά Κάραγιαν, η Δημοτική Σύμβουλος κα Άρτεμις Σασχατζιάν, ο πρώτος Πρόεδρος του Πρωτέα κος Γιώργος Γεραπετρίτης και η Πρόεδρος ΠΙΚΠΑ κα Ντίνα Γιάτση Κωνσταντέλλου.

Στο εσωτερικό τουρνουά “Α.Μικεδάκη” που πραγματοποιήθηκε για 30η χρονιά, διεξήχθη από τις 18 Μαΐου έως και τις 15 Ιουνίου 2024, συμμετείχαν 600 αγόρια και κορίτσια των τμημάτων υποδομών του Πρωτέα, χωρισμένα σε 10 κατηγορίες με ονόματα ομάδων του ΝΒΑ. Συνολικά, πραγματοποίηθηκαν 102 αγώνες, 28 διαγωνισμοί και 40 αγώνες 3on3 γονέων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video της εκδήλωσης στο κανάλι του Πρωτέα στο Youtube @proteasvoulasofficial στο link: Proteas Voulas Official YouTube Channel

Παρακάτω ακολουθεί φωτογραφικό υλικό – μπορείτε να κάνετε download σε υψηλή ανάλυση τη φωτογραφία που σας ενδιαφέρει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ