ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ MOTOR OIL ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ

Motor Oil & Πρωτέας Βούλας

Ο Πρωτέας Βούλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον όμιλο Motor Oil στην οικογένεια των χορηγών του και να τον ευχαριστήσει θερμά για τη στήριξή του στο πρόγραμμα μπάσκετ που υλοποιεί για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Ο Όμιλος Motor Oil, ηγέτης στον ενεργειακό κλάδο σε Ελλάδα και Ανατολική Μεσόγειο, στηρίζει την οικονομία με εξαγωγές σε πάνω από 75 χώρες, απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους και πραγματοποιεί συνεχείς νέες επενδύσεις. Δραστηριοποιείται στον χώρο της διύλισης αργού πετρελαίου και της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου, και παράλληλα στον τομέα του υγραερίου, της εμπορίας ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου και στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Ο Πρωτέας Βούλας είναι υπερήφανος για την εμπιστοσύνη μιας εταιρίας του κύρους της Motor Oil, η οποία έρχεται ως επιβεβαίωση του σημαντικού έργου που παρέχει ο ιστορικός σύλλογος καλοθοσφαίρισης στον τομέα του αθλητισμού και στην προώθηση της αξίας της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης.

Το τμήμα μπάσκετ για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού έχει ως στόχο την ανάπτυξη νέων αθλητών και την προώθηση της ειδικής καλαθοσφαιρικής αγωγής. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, παιδιά ηλικίας 8-12 ετών μαθαίνουν να συνεργάζονται, να αποδέχονται τη διαφορετικότητα, και να αναπτύσσουν δεξιότητες που θα τους ωφελήσουν όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στη ζωή τους γενικότερα, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει και να δημιουργήσει κοινωνική αλληλεγγύη.

Η δράση αυτή του Πρωτέα Βούλας πραγματοποιείται σε συνεργασία με το «Τζάμπολ Αγάπης» και εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας “Hoops4Good” του συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, μπορείτε να καλέσετε στη Γραμματεία του Πρωτέα Βούλας 2108953823.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ