Η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και στον Πρωτέα Βούλας οι βάσεις μπαίνουν, όπως πάντα, από το σημαντικότερο κομμάτι του συλλόγου: την Ακαδημία μας. Με πίστη στη σωστή ανάπτυξη των νεαρών αθλητών και αθλητριών, ο σύλλογος στελεχώνει τα αγωνιστικά του τμήματα με προπονητές που διαθέτουν εμπειρία, γνώση και κοινό όραμα.
Την ευθύνη των αγωνιστικών τμημάτων Παίδων και Εφήβων αναλαμβάνει ο Άρης Καλούδης, με άμεσους συνεργάτες τους Χρήστο Κεσκινίδη και Πέτρο Πλέστη. Αντίστοιχα, στα αγωνιστικά τμήματα Κορασίδων και Νεάνιδων, επικεφαλής θα είναι ο Γιάννης Τσεμπέρης, με συνεργάτιδες τις Ευγενία Μιχελιδάκη και Κλεοπάτρα Μπέκιου.
Με συνέπεια, όραμα και καθημερινή δουλειά, ο Πρωτέας Βούλας συνεχίζει να επενδύει στους αθλητές και τις αθλήτριές του, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την εξέλιξή τους σε κάθε επίπεδο. Οι ομάδες μας αποτελούνται από παιδιά με ταλέντο και φιλοδοξία, με στόχο να τα οδηγήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στα πρωταθλήματα όπου συμμετέχουν. Πρωταρχικός μας σκοπός είναι να αναπτύξουμε αθλητές και αθλήτριες που έχουν τη διάθεση να διεκδικήσουν τον πρωταθλητισμό στο υψηλότερο επίπεδο, ώστε να αποτελέσουν το επόμενο κεφάλαιο της πρώτης ομάδας και να εκπροσωπούν επάξια τις αξίες του Πρωτέα, μέσα και έξω από το γήπεδο