Η Ακαδημία του Πρωτέα Βούλας εντάσσεται στις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ

Με ιδιαιτερη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι η Ακαδημία του Πρωτέα Βούλας πέρασε με απόλυτη επιτυχία τη διαδικασία αξιολόγησης και πληροί τα κριτήρια για να ενταχθεί στον δεύτερο κύκλο του προγράμματος “ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ”. 

Η Ακαδημια μας κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε εκατοντάδες αξιόλογες ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα.

Τα κριτήρια επιλογής ήταν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

☑️ Η ασφάλεια και η υγιεινή των εγκαταστάσεων μας 

☑️ Το επίπεδο των προπονητών και των προπονητικών μονάδων μας

☑️ Οι υποστηρικτικές υποδομές του Πρωτέα 

☑️ Ο τρόπος λειτουργίας μας 

☑️ Η φιλοσοφία της Ακαδημίας του Πρωτέα Βούλας

Οι ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Εταιρικής

Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα που στοχεύει να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθήσουν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού. 

Οι πυλώνες του περιλαμβάνουν ασφαλιστική κάλυψη όλων των αθλητών έως 15 ετών των συμμετεχόντων ακαδημιών, την παροχή αθλητικού υλικού, την ολιστική προπονητική εκπαίδευση αθλητών, προπονητών και γονέων/κηδεμόνων, την γνωριμία και διάδραση των παιδιών με πολύ σημαντικούς αθλητές, τη συμμετοχή τους σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις κ.α.

Στον Πρωτέα Βούλας εργαζόμαστε με πάθος για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή αθλητική παιδεία στα παιδιά, παραμένοντας πιστοί στο όραμα μας να αναπτυχθούμε σε μια δύναμη πανελλήνιας εμβέλειας και πρότυπο υποδειγματικής ανάπτυξης του μπάσκετ στη χώρα μας.

Είμαστε υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο ΟΠΑΠ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ