Χορηγός μετακίνησης: Ανανέωση συνεργασίας Πρωτέα Βούλας & Arena Car Rental

Ο Πρωτέας Βούλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχεια της στήριξης της εταιρίας «Arena Car Rental» στην ομάδα μπάσκετ Α1 Γυναικών του συλλόγου, προσφέροντας την ελευθερία της μετακίνησης με ΙΧ σε δύο αθλήτριες. 

Η στήριξη της Arena Car Rental στον Πρωτέα συνεχίζεται για 3η συνεχή χρονιά, επιβεβαιώνοντας εμπράκτως τη δέσμευσή της προς τον σύλλογο, την τοπική κοινωνία όπου δραστηριοποιείται και τον αθλητισμό γενικότερα, καθώς και την εμπιστοσύνη της στο έργο του Πρωτέα. 

Εδώ και 38 χρόνια, η Arena Car Rental παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας έναν πλήρες στόλο οχημάτων και αποτελώντας μία από τις κορυφαίες επιλογές για όσους αναζητούν άνεση και αξιοπιστία στις μετακινήσεις τους.

Ο Πρωτέας Βούλας ευχαριστεί θερμά την Arena Car Rental για την εμπιστοσύνη της και τη διαχρονική στήριξή της στην προσπάθειά μας. Με την ευχή το νέο, δυναμικό ρόστερ της ομάδας Γυναικών Α1 του συλλόγου μας να πρωταγωνιστήσει μία ακόμη φορά στα αγωνιστικά δρώμενα, ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη συναρπαστικά παιχνίδια.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την Arena Car Rental, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας: https://www.arenagr.com/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ