Απονομή πρωταθλήματος National League 1 (1ος όμιλος) – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Η Ανδρική ομάδα του Πρωτέα έγραψε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, κατακτώντας την 1η θέση του 1ου ομίλου της National League 1 και κερδίζοντας την απευθείας άνοδο στην Elite League, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στη σειρά των τελικών η ομάδα μας αντιμετώπισε το Αιγάλεω με μειονέκτημα έδρας και κατάφερε να φύγει δύο φορές με το διπλό εκτός έδρας καθώς και να πάρει μια ευρεία νίκη στη Βούλα, κατακτώντας άξια τον τίτλο του πρωταθλητή με συνολικό σκορ 3-0.

Μετά τον τελευταίο αγώνα της σειράς στο Αιγάλεω, την Τετάρτη 15/5, όπου η ομάδα μας έκανε το 3-0, οι φίλοι του Πρωτέα υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στη Βούλα για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την τεράστια νίκη και την ιστορική άνοδο.

Λίγες μέρες αργότερα, το Σάββατο 18/5 ο Πρωτέας διοργάνωσε φιέστα τίτλου στο κλειστό της Βούλας όπου όλοι οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την επίσημη απονομή του Πρωταθλήματος και να γιορτάσουν μαζί με τους παίχτες και όλο το τεχνικό επιτελέιο την τεράστια αυτή επιτυχία για τον σύλλογο.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την γιορτή της απονομής του τίτλου:

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ