Πρόγραμμα προπονήσεων Ακαδημιών (31/08 - 6/09)

ℹ️ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Σας θυμίζουμε ότι για τη συμμετοχή στις προπονήσεις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ προϋποθέσεις είναι: η εγγραφή κα η έκδοση της ετήσιας Κάρτας Υγείας Αθλητή (παράλληλα με την καρδιολογική εξέταση, ο ιατρός θα πρέπει να εξετάσει και το ιστορικό covid-19).
  • Η εγγραφή πρέπει να έχει προηγηθεί της πρώτης προπόνησης. Η Κάρτα Υγείας Αθλητή και το έντυπο του ιστορικού covid-19 ή η αντίστοιχη βεβαίωση μπορούν να προσκομισθούν στον προπονητή πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης.
  • Σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πρέπει ο αθλητής να απέχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από κάθε αθλητική δραστηριότητα μετά την επιστροφή του από τις καλοκαιρινές διακοπές. Αυτό θα το ελέγξει ο ιατρός που θα εξετάσει το ιστορικό του Αθλητή, παράλληλα με την καρδιολογική εξέταση για την έκδοση της Κάρτας Υγείας. Σε κάθε περίπτωση όμως ο μόνος που γνωρίζει την παραπάνω λεπτομέρεια είναι ο γονέας ο οποίος θα πρέπει τηρήσει την 7 ήμερη αποχή για το καλό του συνόλου.
  • Κατά την προσέλευση των Αθλητών στο γήπεδο θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο έντυπο Εισερχομένων/Εξερχομένων και μεταξύ των προπονήσεων θα υπάρχει διακοπή 10 λεπτών ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός μεταξύ των Αθλητών που αποχωρούν και αυτών που προσέρχονται.

Τα παραπάνω θα εφαρμοσθούν στο ακέραιο, τόσο για την ασφάλεια των αθλητών και του προσωπικού όσο και για την αποφυγή διακοπής λειτουργίας των εγκαταστάσεων σε περίπτωση κρούσματος. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ θερμά για τη βοήθεια όλων σας στην εφαρμογή των παραπάνω διαδικασιών.

Το οριστικό πρόγραμμα προπονήσεων θα δημοσιευθεί εντός της εβδομάδας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λυκούργου 17, Βούλα, 16673

Τηλ: 2108953823

Fax: 2108953823

Email:

  

Ακολουθείστε μας στα Social Media