ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΘΕΟΛΟΓΙΤΗ

Ο Πρωτέας ανακοινώνει την αποχώρηση του τεχνικού υπεύθυνου ακαδημιών Γ. Θεολογίτη με γνώμονα ότι μέγιστη προτεραιότητα είναι η υγεία. Ο coach Θεολογίτης, παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, αφήνει σημαντικό έργο στα τμήματα υποδομών. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.
 
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Γ. ΘΕΟΛΟΓΙΤΗ
"Πριν δύο χρόνια, και μετά από 30 χρόνια παρουσίας στο Αθηναϊκό μπάσκετ, η πρόταση του Πρωτέα Βούλας να αναλάβω την θέση του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας του, ήταν για μένα μια μεγάλη πρόκληση αλλά και το επιστέγασμα της προπονητικής πορείας μου.
Ζώντας και δουλεύοντας καθημερινά μέσα στην οικογένεια του Πρωτέα, βίωσα μια ξεχωριστή αθλητική κουλτούρα και απόλαυσα την παραγωγή επιστημονικού αθλητισμού, με σταθερές βάσεις στις παιδαγωγικές αρχές και βασικό στόχο την αγάπη των παιδιών για το παιχνίδι, την φιλία και τον Αγώνα μέσα από την Ομάδα.
 
Τα μεγάλα προβλήματα όμως που δημιούργησε η πανδημία, έφεραν στο προσκήνιο προτεραιότητες υγείας που με αναγκάζουν σήμερα να διακόψω το έργο που ανέλαβα.
Παραδίδω λοιπόν αυτή τη μεγάλη ευθύνη στον επόμενο τεχνικό διευθυντή, με την ευχή να εργαστεί σε μια μια περίοδο που ο αθλητισμός θα επαναλειτουργήσει ανεμπόδιστος.
 
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για όλους όσους συνεργάστηκα και με στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους.
Δηλώνω ενεργός φίλος του ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ και ισχυρός πρεσβευτής της κουλτούρας του."

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λυκούργου 17, Βούλα, 16673

Τηλ: 2108953823

Fax: 2108953823

Email:

  

Ακολουθείστε μας στα Social Media