ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Αγαπητά μέλη του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας,

με δεδομένες τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης για τη σταδιακή επανέναρξη των δραστηριοτήτων που είχαν ανασταλεί λόγω της πανδημίας covid-19 ενημερώνουμε ότι από το Σάββατο 15/05 ξεκινά η λειτουργία των τμημάτων ΠΑΙΔΙΚΟ-ΕΦΗΒΙΚΟ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ, σύμφωνα με τις από 09-05 οδηγίες της ΓΓΑ. Το πρόγραμμα των τμημάτων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα τμήματα των ακαδημιών η λειτουργία τους θα ξεκινήσει από Δευτέρα 17/05, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Με σκοπό να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για την υποδοχή των αθλητών  δημιουργήσαμε τη φόρμα καταγραφής που ακολουθεί.

Η ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2021.

Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινήσεις παρακαλούμε να αποστείλετε μήνυμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η παρακάτω φόρμα θα συλλέξει τα εξής δεδομένα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την ενημέρωσή σας σχετικά με την έναρξη των προπονήσεων:

■ Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

■ Ονοματεπώνυμο και έτος γέννησης παιδιών

■ Τηλέφωνο επικοινωνίας

ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να συμπληρώσετε τη φόρμα καταγραφής.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhED99eWHuwtm83gBadad7msUcDYcmrNzswUVp-lOgtvBfpg/viewform?usp=sf_link

Επιστρέφουμε στην κανονικότητα με ασφάλεια, σεβόμενοι πιστά τις οδηγίες των ειδικών.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λυκούργου 17, Βούλα, 16673

Τηλ: 2108953823

Fax: 2108953823

Email:

  

Ακολουθείστε μας στα Social Media