Το παρόν και το μέλλον του Πρωτέα!

Η στελέχωση της Ανδρικής ομάδας, περισσότερο από κάθε χρονιά, συνεχίζει να στηρίζεται σε αθλητές που προέρχονται από την παραγωγική διαδικασία των υποδομών.

Στα πλαίσια του προγραμματισμού για τη φετινή χρονιά, η ομάδα μας βρίσκεται στη ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τους: Στέφανο Ματσάγγο, Αντώνη Φιλίππου, Ηλία Καραμολέγκο, Λάμπη Φιλίππου και Βασίλη Τσακναρίδη.

Οι πέντε αθλητές θα συνεχίσουν να είναι βασικά στελέχη και τη νέα χρονιά στην Ανδρική ομάδα του Πρωτέα, μια ομάδα με μεγάλο παρελθόν, παρόν και υγιές μέλλον.

Με υγεία να χαρείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Καλή επιτυχία σε όλους!

Ο Σωκράτης Παπαζαφειρόπουλος έχοντας αφοσιωθεί στις αναπτυξιακές ηλικίες στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με:

✎ την ΑΕ Καλλιθέας (2018-2020): coach στα τμήματα Παίδων (U16) & Εφήβων (U18).
✎ τον Πανιώνιο ΓΣΣ (2018-2020): coach στα τμήματα Παγκορασίδων (U15) & Κορασίδων (U16).
✎ τον Κρόνο Γ.Σ. (2016-2018): coach στο τμήμα Παμπαίδων (U15), Assistant coach στα τμήματα Παίδων (U16) & Εφήβων (U18).
✎ τον ΕΕΑΣ Φάρο Ν. Σμύρνης (2013-2015): coach στα τμήματα Παίδων (U16) & Εφήβων (U18).
✎ τον Πανιώνιο ΓΣΣ (2008-2016): coach στα τμήματα αγοριών, Προ μίνι (U12), Μίνι (U13), Παμπαίδων (U15), Παίδων (U16), Assistant Coach στο τμήμα Εφήβων (U18) & coach στο τμήμα Νεανίδων (U18).

Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Πρωτέα τον Σωκράτη Παπαζαφειρόπουλο και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

 

Μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 με την ομάδα του Τρίτωνα ο Βασίλης Γάργαλης επιστρέφει στην οικογένεια του. Ο Βασίλης σηματοδοτεί την προσπάθεια του συλλόγου για τη στήριξη της Ανδρικής ομάδας από αθλητές των Ακαδημιών.

Βασίλη, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Η Ιωάννα Κουτρόγιαννου είναι εν ενεργεία assistant coach της Εθνικής Ομάδας Νέων Γυναικών και επί σειρά ετών μέλος του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ (assistant Coach στα κλιμάκια νεανίδων-κορασίδων-πανκορασίδων) και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με:

  • τον Πανιώνιο ΓΣΣ (2018-2020) ως Υπεύθυνη Ακαδημιών Γυναικών, coach στις  Νεάνιδες (U18) & assistant Coach στη Γυναικεία Ομάδα
  • τον Παναθηναϊκό Α.Ο. (2017-2018) στις ακαδημίες Αγοριών (U12)
  • τον ΑΣ Παπάγου (2012-2019) ως Coach της Γυναικείας Ομάδας και Υπεύθυνη Ακαδημιών Γυναικών
  • τον Προμηθέα Χαλανδρίου (2008-2012) ως assistant Coach στην Γυναικεία Ομάδα, coach Πανκορασίδων (U15) & Coach στις Ακαδημίες αγοριών (U12)

Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Πρωτέα την Ιωάννα Κουτρόγιαννου και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της!

Η κ. Μίχα είναι Προπονήτρια με μεγάλη εμπειρία σε Συλλόγους, όπου έχει να επιδείξει εντυπωσιακά αποτελέσματα, αλλά και συμμετοχή στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΣΚΑ και στις “μικρές” Εθνικές ομάδες Παγκορασίδων και Νέων Γυναικών. Την καλούμε να χρησιμοποιήσει την εμπειρία και τη γνώση της σε μία πολύ Νεανική Ομάδα που θα παρατάξει ο Σύλλογος μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Στόχος είναι η βελτίωση των Νεαρών Αθλητριών μας μέσα από Ατομικά Προγράμματα βελτίωσης, που θα καταρτισθούν σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή του τμήματος Γυναικών Γιώργο Τσεμπέρη, αλλά και καλή και ανταγωνιστική πορεία στο Πρωτάθλημα της Α2.

Η κ. Μίχα επιστρέφει στον Πρωτέα μετά τη σεζόν 2002 όπου είχε κατακτήσει την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.

Καλωσορίζουμε την κ. Μίχα στον Πρωτέα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

Αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων ασφάλειας , στον αγωνιστικό χώρο, στις κερκίδες, στην είσοδο και αποχώρηση των αθλητών-τριών.

Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή της Ανδρικής ομάδας Βαγγέλη Μόρφη.

Ο αρχηγός μας για 6η χρονιά θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας μας.

Βαγγέλη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Page 1 of 54

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λυκούργου 17, Βούλα, 16673

Τηλ: 2108953823

Fax: 2108953823

Email:

  

Ακολουθείστε μας στα Social Media