Καλωσορίζουμε τον Κώστα και τον Ιάσονα στην οικογένεια του Πρωτέα και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Ο Στέλιος επιστρέφει στην οικογένεια του Πρωτέα μετά από 2 χρόνια και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Η Διοίκηση του ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με την Χριστινα Αναστασοπουλου για τη σεζόν 2019-2020.

Ευχόμαστε στη Χριστίνα να είναι υγιής και να πετύχει τους προσωπικούς και ομαδικούς της στόχους!

Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, μαζί με όλη την ομάδα, για την επίτευξη του στόχου μας, την άνοδο στην Α1 κατηγορία!

Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, μαζί με όλη την ομάδα, για την επίτευξη του στόχου μας, την άνοδο στην Α1 κατηγορία!

Η ίδια δήλωσε: ❝ Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στην οικογένεια του ΠΡΩΤΕΑ. Δεν θα μπορούσα να ήμουν απούσα από την προσπάθεια της ομάδας να διεκδικήσει την άνοδο. Εύχομαι μια καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και αγώνα για την επίτευξη των στόχων μας. ❞

Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον αθλητή της Ανδρικής ομάδας Θοδωρή Κυριλή.

Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στη νέα χρονιά!

Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, μαζί με όλη την ομάδα, για την επίτευξη του στόχου μας στην άνοδο στην Α1 κατηγορία!

Όπως δήλωσε η ίδια: ”Είμαι πολύ χαρούμενη που για τέταρτη συνεχή χρονιά θα ανήκω στην οικογένεια του ΠΡΩΤΕΑ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω όσο μπορώ, ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, στην Α1 κατηγορία γυναικών.”

Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον αρχηγό της Ανδρικής ομάδας Βαγγέλη Μόρφη.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης θα συνεργαστεί ως προπονητής στις υποδομές του συλλόγου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αρχηγό μας!

Καλωσορίζουμε το Γιώργο στην οικογένεια του Πρωτέα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Η διοίκηση του Α.Ε.Ο. ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ ευχαριστεί τον assistant coach του Παναθηναϊκού Βόβορα Γιώργο για την επίσκεψή του στο summer camp και για τις πολύτιμες συμβουλές που έδωσε στα παιδιά των υποδομών μας.

Page 1 of 36

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λυκούργου 17, Βούλα, 16673

Τηλ: 2108953823

Fax: 2108953823

Email:

  

Ακολουθείστε μας στα Social Media