Αν επιθυμείτε κι εσείς να γίνετε ένας από τους συνεργαζόμενους εμπόρους του Club Proteas και να μπείτε σε ένα συνεχώς αναπτυσόμενο δίκτυο συνεργασιών με παροχές της εταιρείας σας προς τα μέλη του Πρωτέα Βούλας, αλλά και πολλούς τρόπους προβολής της εταιρείας σας από τον σύλλογο μας, ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Κατεβάστε το αρχείο, συμπληρώστε την αίτηση και στείλτε την στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Αίτηση Εμπόρων

Ο Πρωτέας Βούλας αντιλαμβανόμενος την δύσκολη περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύουμε, προχώρησε στην έκδοση μιας ονομαστικής κάρτας μέλους, η οποία χρησιμεύει σαν εκπτωτική κάρτα, μέσα από συνεργασίες με τοπικές αλλά κι άλλες επιχειρήσεις.

Οι κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας θα απολαμβάνουν εκπτώσεις από καταστήματα και υπηρεσίες όχι μόνο της Βούλας αλλά και των κοντινών περιοχών καθώς κι επώνυμων αλυσίδων με τις οποίες ο Σύλλογος έχει εξασφαλίσει συνεργασία.

Δείτε εδώ τους συνεργαζόμενους εμπόρους: 

Μπορείτε πλέον συμπληρώνοντας την φόρμα που βλέπετε παρακάτω να γίνετε αυτόματα μέλος του Πρωτέα και να αποκτήσετε τα προνόμια που παρέχει η κάρτα Club Proteas και να επωφεληθείτε από τις αγορές και τις υπηρεσίες που σας προσφέρει μόνο με μια συνδρομή ετήσια των 50 ευρώ.

Με την αίτηση σας ελέγξτε το mail σας καθώς θα σας έχει σταλέι επιβεβαίωση.

Την κάρτα σας εφόσον διασταυρώσουμε τα στοιχεία σας θα εκδοθεί στο όνομα σας και θα την παραλάβετε από τα γραφεία μας (Λυκούργου 17, Βούλα - 6939959106), όπου και θα εξοφληθεί η συνδρομή.

Το δίκτυο καταστημάτων συνεχώς μεγαλώνει ενώ εταιρείες όπως η NIKE, η Sugarfree, τα Public και άλλες πολλές εταιρείες μετέχουν στο πρόγραμμα.

Ο Πρωτέας Βούλας αντιλαμβανόμενος την δύσκολη περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύουμε, προχώρησε στην έκδοση μιας ονομαστικής κάρτας μέλους, η οποία χρησιμεύει σαν εκπτωτική κάρτα, μέσα από συνεργασίες με τοπικές αλλά κι άλλες επιχειρήσεις.

Οι κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας θα απολαμβάνουν εκπτώσεις από καταστήματα και υπηρεσίες όχι μόνο της Βούλας αλλά και των κοντινών περιοχών καθώς κι επώνυμων αλυσίδων με τις οποίες ο Σύλλογος έχει εξασφαλίσει συνεργασία.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ

Για να αποκτήσει κάποιος την κάρτα μέλους ή να συμμετάσχει στο πρόγραμμα σαν συνεργαζόμενος επιχειρηματίας, θα πρέπει να απευθυνθεί στο τηλέφωνο επικοινωνίας του Συλλόγου: 210-8953823

Με την πρωτοβουλία αυτή, ο Πρωτέας Βούλας παρέχει στα μέλη του καλύτερες τιμές σε προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μπορούν να προωθούν τα προϊόντα τους στα μέλη του, με μόνο κόστος την παροχή κάποιας έκπτωσης.

 

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1980 στο Πανόραμα της Βούλαςαπό νέους της περιοχής που παίζανε μπάσκετ στο ανοικτό γήπεδο που βρίσκεται στην πλατεία του Πανοράματος. Από το 1994 λειτουργούν οι Ακαδημίες μπάσκετ στον Πρωτέα με αγόρια και κορίτσια. Σκοπός τους είναι η προσφορά στη νεολαία(όχι μόνο της Βούλας αλλά και γειτονικών συνοικιών, όπως Βάρη, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα,  Ελληνικό), η προώθηση του αθλητισμού για την δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους αλλά και η αναζήτηση αθλητών που έχουν ταλέντο.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λυκούργου 17, Βούλα, 16673

Τηλ: 2108953823

Fax: 2108953823

Email:

  

Ακολουθείστε μας στα Social Media