Αίτηση Μέλους - Club Proteas

Ο Πρωτέας Βούλας αντιλαμβανόμενος την δύσκολη περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύουμε, προχώρησε στην έκδοση μιας ονομαστικής κάρτας μέλους, η οποία χρησιμεύει σαν εκπτωτική κάρτα, μέσα από συνεργασίες με τοπικές αλλά κι άλλες επιχειρήσεις.

Οι κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας θα απολαμβάνουν εκπτώσεις από καταστήματα και υπηρεσίες όχι μόνο της Βούλας αλλά και των κοντινών περιοχών καθώς κι επώνυμων αλυσίδων με τις οποίες ο Σύλλογος έχει εξασφαλίσει συνεργασία.

Δείτε εδώ τους συνεργαζόμενους εμπόρους: 

Μπορείτε πλέον συμπληρώνοντας την φόρμα που βλέπετε παρακάτω να γίνετε αυτόματα μέλος του Πρωτέα και να αποκτήσετε τα προνόμια που παρέχει η κάρτα Club Proteas και να επωφεληθείτε από τις αγορές και τις υπηρεσίες που σας προσφέρει μόνο με μια συνδρομή ετήσια των 50 ευρώ.

Με την αίτηση σας ελέγξτε το mail σας καθώς θα σας έχει σταλέι επιβεβαίωση.

Την κάρτα σας εφόσον διασταυρώσουμε τα στοιχεία σας θα εκδοθεί στο όνομα σας και θα την παραλάβετε από τα γραφεία μας (Λυκούργου 17, Βούλα - 6939959106), όπου και θα εξοφληθεί η συνδρομή.

Το δίκτυο καταστημάτων συνεχώς μεγαλώνει ενώ εταιρείες όπως η NIKE, η Sugarfree, τα Public και άλλες πολλές εταιρείες μετέχουν στο πρόγραμμα.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λυκούργου 17, Βούλα, 16673

Τηλ: 2108953823

Fax: 2108953823

Email:

  

Ακολουθείστε μας στα Social Media