Menu

Ιστορικό Συλλόγου

 • Γράφτηκε από τον/την proteasvoulas
 • Κατηγορία: Ιστορία
 • Εμφανίσεις: 1414

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1980 στο Πανόραμα της Βούλας από νέους της περιοχής που παίζανε μπάσκετ στο ανοικτό γήπεδο που βρίσκεται στην πλατεία του Πανοράματος.

Σύντομα ο Σύλλογος κάλυψε όλο τον Δήμο της Βούλας και με την δημιουργία του ανοικτού γηπέδου στο Αθλητικό Κέντρο της Βούλας στην οδό Βασιλέως Παύλου μετέφερε τις δραστηριότητές του στην περιοχή της Κάτω Βούλας.

 

Σταθμός για την πορεία του Πρωτέα ήταν η κατασκευή του Κλειστού Γηπέδου «Γεώργιος Γεννηματάς» το 1994.

 

Παρόλο που ο Πρωτέας δεν απέφυγε τις παιδικές ασθένειες κάθε αθλητικού σωματείου (προσωποπαγής ηγεσία, εφήμερους στόχους πρωταθλητισμού) είχε από την αρχή τρία σημαντικά πλεονεκτήματα που οδήγησαν στην μεγάλη και υγιή ανάπτυξή του:

 • Την καλλιέργεια ενός μόνο αθλήματος, του μπάσκετ.

 • Την έλλειψη ανταγωνιστικού σωματείου στον χώρο δράσης του, τον Δήμο Βούλας.

 • Την συμπαράσταση της Δημοτικής αρχής και την ύπαρξη της υποδομής για την καλλιέργεια του αθλήματος, με την χρήση των δύο κλειστών και των τεσσάρων ανοικτών γηπέδων στο Αθλητικό Κέντρο της Βούλας.

 • Αναλυτικά

 • Τμήμα καλαθοσφαίρισης ανδρών

  Ιστορική αναδρομή

  Το ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης του Πρωτέα Βούλας δημιουργήθηκε το 1980 στην περιοχή του Πανοράματος Βούλας.

  Κατά την αγωνιστική περίοδο 2008-09 η ομάδα της Βούλας αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Ανδρών που διοργανώνει η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην τελική βαθμολογία. Έχοντας παραμείνει χωρίς προβλήματα στην κατηγορία, τη χρονιά 2009-10 τερμάτισε στη 2ηθέση του βαθμολογικού πίνακα, χάνοντας τον τίτλο από τον Α.Ο.Φ. Πορφύρας.

  Κατά την περίοδο 2010-11, πάντα στην Α' Κατηγορία, ο σύλλογος κατετάγη 7ος στην τελική βαθμολογία. Την επόμενη χρονιά, 2011-12, σκαρφάλωσε μία θέση ψηλότερα, ολοκληρώνοντας τη χρονιά στην 6η θέση με 14 νίκες και 12 ήττες. Η περίοδος 2012-13 αποδείχθηκε, ωστόσο, άτυχη για τον Πρωτέα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, γνωρίζοντας κατά συνέπεια τον υποβιβασμό.

 •  

  Την σεζόν 2013-2014 η ομάδα μας συμμετέιχε στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ όπου κατέκτησε τον τίτλο και πήρε την άνοδο στην Α' ΕΣΚΑΝΑ. Επίσης για το Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ έφτασε ως τον τελικό όπου ηττήθηκε από τον Εθνικό Πειραιώς ομάδα Β Εθνικής Κατηγορίας, ενώ είχε αποκλείσει στον ημιτελικό τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου ομάδα Γ Εθνικής Κατηγορίας.

  Την σεζόν 2014-2015 το Ανδρικό τμήμα του συλλόγου κατέλαβε την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΝΑ ισοβαθμώντας με τον Άρη Νίκαιας, όμως πήρε την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ Εθνική κατηγορία. Στο Κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ η ομάδα του Πρωτέα πήρε μέρος στο F4. Προπονητής της ομάδας είναι επι χρόνια ο Μάνος Μανουσέλης , ο οποίος παραμένει στην ομάδα.

 • Έδρα του συλλόγου είναι το το Κλειστό Γυμναστήριο Βούλας «Γεώργιος Γεννηματάς».Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Χρήστος Βασιλειάδης. Καθήκοντα προπονητή διατηρεί από τον Ιούνιο του 2012 ο Μάνος Μανουσέλης (προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Παίδων).


   

 • Τμήμα καλαθοσφαίρισης γυναικών

  Ιστορική αναδρομή

  Πρώτα Βήματα (1986-1997)

  Η σύσταση του γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης του Πρωτέα Βούλας έλαβε χώρα το 1986, οπότε και συμμετείχε στην Γ' Κατηγορία της Ε.Σ.Κ.Α. Κατά την περίοδο 1995-96 ο σύλλογος έλαβε μέρος στο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε στη νεοσύστατη Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α. και συγκεκριμένα στην Α' Κατηγορία της. Την επόμενη χρονιά, 1996-97, ο Πρωτέας αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. κερδίζοντας, παράλληλα, το εισιτήριο ανόδου στη Β' Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

  Στις Εθνικές Κατηγορίες (1997-2004)

  Δύο χρονιές μετά, κατά την λήξη της αγωνιστικής περίόδου 1998-99, ο Πρωτέας στέφθηκε Πρωταθλητής στη Β' Κατηγορία γυναικών, κερδίζοντας και την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, όπου παρέμεινε συνολικά πέντε χρονιές. Η υψηλότερη θέση που κατέκτησε στο διάστημα αυτό ήταν η 6η και συγκεκριμένα το το 1999-2000.

  Το Μάρτιο του 2004, ο Πρωτέας βρέθηκε αιφνιδιαστικά στην Α' Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α. λόγω υποβιβασμού πολλών αθηναϊκών ομάδων της Α1 Κατηγορίας, παρόλο που δεν βρισκόταν στη ζώνη του υποβιβασμού της Α2 Κατηγορίας.

  Επιστροφή στην Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. (2004-07)

  Αγωνιζόμενος στην κατηγορία αυτή ο Πρωτέας σημειώνει καλές επιδόσεις, κατακτώντας το Κύπελλο Γυναικών την περίοδο 2004-05, τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά,καθώς και το ίδιο το πρωτάθλημα το 2006-07 ολοκληρώνοντας αήττητος τη σαιζόν.

  Νέα άνοδος στην Α2 Εθνική (2007-2010)

  Η νέα πορεία του συλλόγου στην Α2 Εθνική (η Β' Εθνική είχε καταργηθεί στο μεταξύ) ξεκίνησε με μία μέτρια χρονιά (2007-08), οπότε και ο σύλλογος κατετάγη την άνοιξη 10ος. Κατά την αγωνίστική περίοδο, 2008-09, το αποτέλεσμα υπήρξε ελαφρώς καλύτερο με την ομάδα να τερματίζει 8η στο Νότιο Όμιλο της Α2 Κατηγορίας. Σε ό,τι αφορά το Κύπελλο Ελλάδος, γνώρισε τον αποκλεισμό κατά τη Β' Φάση γνωρίζοντας βαρειά ήττα με σκορ 36-83 από τις μετέπειτα τροπαιούχες Εσπερίδες Καλλιθέας.

  Η επόμενη περίοδος, 2009-10, υπήρξε από τις πιο επιτυχημένες στη μέχρι σήμερα πορεία του συλλόγου, εφόσον ο Πρωτέας αναδείχτηκε Πρωταθλητής στο Νότιο Όμιλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας με μόλις μία ήττα παθητικό. Με τον τρόπο αυτό προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Στο Κύπελλο Ελλάδος αποκλείστηκε στη Β' Φάση, όταν ηττήθηκε με σκορ 51-86 από την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου.

  Περίοδος Ακμής (2010-σήμερα)

  Η περίοδος 2010-11 υπήρξε ταυτόχρονα πετυχημένη και αποτυχημένη για την ομάδα της Βούλας. Αφενός στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατετάγη 10η στην τελική βαθμολογία γνωρίζοντας τον υποβιβασμό μέσω της διαδικασίας των πλέι άουτ, αφετέρου στο Κυπέλλο Ελλάδος προκρίθηκε στο Final Four που διεξήχθη στις 2 και 4 Απριλίου 2011 στην Αθήνα. Στον μεν ημιτελικό επικράτησε του Πανιωνίου με σκορ 77-71, στο δε τελικό πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση γνωρίζοντας όμως την ήττα από τον νταμπλούχο Αθηναϊκό Βύρωνα με σκορ 64-61.

  Την επόμενη χρονιά, 2011-12, λαμβάνοντας πλέον μέρος στο Πρωτάθλημα του Ομίλου Νότου της Α2 Εθνικής, ο σύλλογος της Βούλας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην 3η θέση, ισοβαθμώντας με τους δύο πρωτοπόρους, έχοντας συλλέξει 18 νίκες και 2 ήττες. Σε ό,τι αφορά το Κύπελλο έφτασε μέχρι τη «Φάση των 8», όπου και γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο Σμύρνης με σκορ 66–67.

  Κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-13 κατέκτησε την κορυφή του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και συγκεκριμένα στον Όμιλο Νότου.Σαν αποτέλεσμα κέρδισε την απευθείας άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Στις 31 Μαρτίου 2013 ο Πρωτέας έγινε η πρώτη ομάδα Α2 Εθνικής Κατηγορίας που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών, στο Final-4 που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ιωνία Βόλου. Στον ημιτελικό επικράτησε του πρωτοπόρου της Α1 Εθνικής, Παναθηναϊκού, με σκορ 79-66. Στον τελικό αντιμετώπισε τον Π.Α.Ο.Κ., ισοφαρίζοντας με τρίποντο της Βάσως Δασκαλοπούλου 45 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ενώ το νικητήριο καλάθι πέτυχε η Τούλα Μαγαλιού με λέι απ 2,5’’ πριν το τέλος, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 52-50. Η Μαγαλιού ήταν, επίσης, η πρώτη σκόρερ με 15 πόντους και αναδείχτηκε MVP του τελικού.

 • Περίοδος 2013-2014
 • Κατά την περίοδο 2013-14 ο Πρωτέας εξακολούθησε να αγωνίζεται με προπονητή τον Αλέκο Δάγλα στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής. Μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου, κι έχοντας συγκρεντρώσει 13 νίκες και 5 ήττες, τερμάτισε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εξασφαλίζοντας την απευθείας συμμετοχή του στα Play-Offs. Η αθλήτρια του συλλόγου, Λολίτα Λύμουρα, ήταν εκείνη που σημείωσε τις περισσότερες ασίστ για τη διοργάνωση στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, 108 στον αριθμό.
 •  
  Η ομάδα της Βούλας κλήθηκε στην επόμενη φάση να αντιμετωπίσει τον Άρη Θεσσαλονίκης.Βάσει της προκήρυξης του Πρωταθλήματος, νικήτρια θα αναδεικνυόταν η ομάδα που πρώτη θα συγκέντρωνε τρεις νίκες εναντίον της αντιπάλου της, λαμβάνοντας υπόψη και τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου.[28] Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετρούσε ήδη δύο ήττες και κατόπιν της απόφασής της να μην ταξιδέψει στην Αθήνα, ο Πρωτέας πέρασε στην τετράδα άνευ αγώνος. Για τη διαμόρφωση των θέσεων 1 έως 4, υπό τους ίδιους όρους, ο Πρωτέας βρέθηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να έχουν συλλέξει από μία ήττα και μια νίκη στην κανονική περίοδο. Χρειάστηκαν τρία ακόμη παιχνίδια για να περάσει στους τελικούς ο Πρωτέας με διαφορά δύο πόντων στο τελευταίο ματς.
   
  Στην τέταρτη και τελευταία φάση του Πρωταθλήματος, οι ομάδες που πέρασαν επιτυχώς στην καλύτερη τετράδα αγωνίστηκαν στη σειρά των μικρών και μεγάλων τελικών. Νικήτρια της κάθε σειράς θεωρήθηκε η ομάδα που πρώτη συγκέντρωσε τέσσερις νίκες επί της αντιπάλου της μεταφέροντας τις νίκες και ήττες της κανονικής περιόδου. Αντίπαλος του Πρωτέα ήταν η Ένωση Σουρμένων-Ελληνικού, η οποία είχε καταλάβει την κορυφή της βαθμολογίας κατά την κανονική περίοδο, έχοντας νικήσει τον Πρωτέα και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια. Η Ένωση κατέκτησε εν τέλει τον τίτλο του Πρωταθλητή χωρίς να υποστεί καμία ήττα από τον Πρωτέα στα επόμενα δύο παιχνίδια.
   
  Στα πλαίσια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος, οι αθλήτριες του Πρωτέα προκρίθηκαν επιτυχώς στη «Φάση των 8». Εκεί κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το μετέπειτα φιναλίστ Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με σκορ 57-60.
 
 • 2014-2015

Την σεζόν 2014-15, η ομάδα του Πρωτέα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής με 15 νίκες και 3 ήττες.Βρέθηκε στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, κάτω από την Ένωση Σουρμένων-Ελληνικού και τον Παναθηναϊκό, κερδίζοντας εισιτήριο για τα Play-offs. Οι αθλητριες του συλλόγου Λολίτα Λύμουρα και Όλγα Χατζηνικολάου βρέθηκαν στην κορυφαία πεντάδα του στατιστικού πίνακα των παικτριών με τις περισσότερες ασίστ, ενώ η Κατερίνα Σωτηρίου διακρίθηκε για την ευστοχία της στα τρίποντα.

Στα τέλη Ιανουαρίου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του προπονητή Αλέκου Δάγλα με την ομάδα, μετά από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια.Το επαγγελματικό αυτό «διαζύγιο» ήταν φιλικό, με το Δάγλα να χαρακτηρίζει τη θητεία του ως «τα τέσσερα πιο όμορφα χρόνια της προπονητικής [του] καριέρας».Η ομάδα της Βούλας ανακοίνωσε ακολούθως την πρόσληψη του Γιάννη Κτιστάκη.

Στην αρχική φάση των Play-offs ο Πρωτέας διασταυρώθηκε με την Τερψιθέα Γλυφάδας, που είχε τερματίσει στην 6η θέση, απέναντι στην οποία μετέφερε δύο νίκες από την κανονική περίοδο. Επικρατώντας άμεσα με 67-49 ο Πρωτέας πέρασε στην επόμενη φάση. Εκεί κλήθηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού. Αμφότεροι είχαν επικρατήσει εντός έδρας στην κανονική περίοδο και χρειάζονταν δύο νίκες ακόμη για να προκριθούν. Η σειρά ξεκίνησε αναπάντεχα με εκτός έδρας νίκη του Πρωτέα με σκορ 49-61. Στο επόμενο παιχνίδι, ωστόσο, ο Πρωτέας δεν εξαργύρωσε την επιτυχία του αυτή εφόσον ηττήθηκε με τη σειρά του εντός έδρας με σκορ 50-61.Η σειρά κρίθηκε σε τρίτο παιχνίδι στο Κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 64-52.

Ο Πρωτέας διαγωνίστηκε ακολούθως στη σειρά των μικρών τελικών απέναντι στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου. Η ομάδα της Βούλας είχε πετύχει δύο νίκες ήδη από την κανονική περίοδο και χρειαζόταν μία ακόμη για να καταλάβει την 3η θέση του Πρωταθλήματος.Ένα και μοναδικό παιχνίδι χρειάστηκε για να κλείσει η σειρά, στο οποίο και η ομάδα της Βούλας επικράτησε με σκορ 85-65.

Σε ό,τι αφορά το Κύπελλο Ελλάδος, ο Πρωτέας ξεκίνησε να διαγωνίζεται από τη Β' Φάση, όπου απέκλεισε τον Π.Α.Ο.Κ. με σκορ 65-43. Στη «Φάση των 8» ξεπέρασε με επιτυχία και το εμπόδιο του Παναθλητικού Συκεών τον οποίο και νίκησε με σκορ 80-61.Λαμβάνοντας μέρος στο Final-4, ο Πρωτέας διασταυρώθηκε με την Ένωση Σουρμένων-Ελληνικού στους Ημιτελικούς γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 62-50. Στο Μικρό Τελικό της διοργάνωσης επικράτησε της Τερψιθέας Γλυφάδας με σκορ 81-51, τερματίζοντας στην 3η θέση.

 
 
 

Τρέχουσα αγωνιστική περίοδος

Κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, 2015-16, ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας λαμβάνει μέρος στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Στα πλαίσια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος η ομάδα ξεκίνησε την πορεία της στη «Φάση των 16», όπου απέκλεισε τον Κρόνου Αγίου Δημητρίου με σκορ 73-71. Στην επόμενη αγωνιστική αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Έδρα του συλλόγου είναι το το Κλειστό Γυμναστήριο Βούλας «Γεώργιος Γεννηματάς». Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου είναι ο Χρήστος Βασιλειάδης. Καθήκοντα πρώτου προπονητή διατηρεί από τον Ιανουάριο του 2015 ο Γιάννης Κτιστάκης , ενώ συνεργάτης του είναι ο Βησαρίων Κονιδάρης.

 
 • Τμήματα υποδομής

  Το τμήμα καλαθοσφαίρισης Νεανίδων του συλλόγου κατέκτησε την αγωνιστική περίοδο 2012-13 το Πρωτάθλημα Νεανίδων που διοργανώνει η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

  Το ίδιο επίτευγμα επανέλαβε και την επόμενη χρονιά, 2013-14 με προπονητή, όπως και την προηγούμενη χρονιά, το Γρηγόρη Τασιόπουλο. Ακολούθως ο Πρωτέας κατέκτησε και το Πρωτάθλημα Ελλάδας Νεανίδων. Βάσει ψηφοφορίας των προπονητών της διοργάνωσης, πολυτιμότερη παίκτρια της χρονιάς αναδείχθηκε η αθλήτρια του Πρωτέα, Πηνελόπη Παυλοπούλου. Την ίδια χρονιά η ομάδα των Νεανίδων έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών που διοργάνωσε η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. όπου και γνώρισε την ήττα από την Ελευθερία Μοσχάτου με σκορ 61-53.

  Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν και η περίοδος 2014-15, εφόσον το Τμήμα Νεανίδων - με προπονητή το Θάνο Σόφτση - έφερε τρεις επιτυχίες. Αρχικά την τρίτη συνεχή κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νεανίδων Ε.Σ.ΚΑ. Νότιας Αττικής στις αρχές Απριλίου 2015. Στις αρχές Μαΐου αναδείχθηκε αήττητος Πρωταθλητής Ελλάδος αν και πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης επιλέχθηκε αθλήτρια του Αθηναϊκού. Επίσης την ίδια χρονιά οι Νεανίδες του Πρωτέα κατέκτησαν και το Κύπελλο Γυναικών της Ε.Σ.ΚΑ. Νότιας Αττικής κερδίζοντας στο Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης τη γυναικεία ομάδα του Φάρου Κερατσινίου με σκορ 62-50. Πολυτιμότερη παίκτρια του αγώνα αναδείχθηκε η Μαριέλλα Φασούλα.

 • Στα υπόλοιπα τμήματα υποδομών για την σεζόν 2014-2015, οι Έφηβοι έφτασαν ως την τετράδα, ενώ οι Παίδες μπήκαν στα play-off. Οι Κορασίδες του συλλόγου μας έφτασαν ως τον τελικό της ΕΣΚΑΝΑ, ενώ το ΜΙΝΙ Αγοριών κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.

 • Δραστηριότητες

  Ο σύλλογος διοργανώνει εδώ και δύο δεκαετίες το εσωτερικό τουρνουά «Αγγέλα Μικεδάκη»

  Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας
  A.E.O. Proteas Voulas Logo.jpg
  Στοιχεία Συλλόγου
  Έτος ίδρυσης 1980
  Έδρα Κλειστό Γυμναστήριο Βούλας «Γεώργιος Γεννηματάς»
  (χωρητικότητα: ?)
  Περιοχή Βούλα, Ν. Αττικής, Ελλάδα
  Χρώματα Μπλε & Κόκκινο           
  Διεύθυνση Λυκούργου 17, T.K. 16673, Βούλα
  Ιστοσελίδα www.proteasvoulas.gr
  Ανδρικό τμήμα
  Πρόεδρος Χρήστος Βασιλειάδης
  Προπονητής Μάνος Μανουσέλης
  Διοργανώσεις

  Γ Εθνική

  Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., Κύπελλο Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

  2012-13:

  2013-2014: 

  2014-2015

  Α' ΕΣΚΑΝΑ → 12η

  Β ΕΣΚΑΝΑ Πρωταθλητής

  Α ΕΣΚΑΝΑ 2ος (Άνοδος Γ Εθνική)

  Γυναικείο τμήμα
  Πρόεδρος Χρήστος Βασιλειάδης
  Προπονητής Ιωάννης Κτιστάκης
  Διοργανώσεις Α1 Εθνική, Κύπελλο Ελλάδος

  2012-13:

  2013-2014

  2014-2015

  Α2 → 1η

  Α1- 2η

  Α1- 3η

  Διακρίσεις
  Γυναικείο Τμήμα
  • Κυπελλούχος Ελλάδας: 2013
  • Πρωταθλητής Α2 Εθνικής: 2010, 2013
  • Πρωταθλητής Β Εθνικής: 1999
  • Πρωταθλητής ΕΣΚΑΝΑ: 1997, 2007
  • Κυπελλούχος ΕΣΚΑΝΑ: 2005

  Τμήμα Νεανίδων

  • Πρωταθλητής ΕΣΚΑΝΑ: 2013
  • Πρωταθλητής ΕΣΚΑΝΑ:2014
  • Πρωταθλητής ΕΣΚΑΝΑ 2015
  • Κυπελλούχος Γυναικών ΕΣΚΑΝΑ 2015
  • Πρωταθλητής Ελλάδος :2014
  • Πρωταθλητής Ελλάδος: 2015

 

Υποκατηγορίες

Irish bookie Coral cbetting.co.uk location at United Kingdom
List with onlain bookmakersGBETTING