1η Συνάντηση Ενημέρωσης Γονέων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση γονέων των Ακαδημιών και juniors του Πρωτέα Βούλας.

Η ομάδα μας στο πλαίσιο της οργάνωσης και καλύτερης λειτουργίας ενημέρωσε τους γονείς που παρευρέθηκαν στη συνάντηση αυτή για γενικά και καίρια θέματα της ομάδας και των παιδιών.

Τη συνάντηση προλόγισε ο πρόεδρος του Πρωτέα Βούλας κ. Χρήστος Βασιλειάδης, απευθύνοντας χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια ο τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Γιώργος Τσεμπέρης πήρε το λόγο για ν' ακολουθήσει η κ. Λένα Σωτηρίου, υπεύθυνη των junior ακαδημιών.

Ακολούθως ο κ. Δημήτρης Πέππας, ειδικός διατροφολόγος, μίλησε για τη σημασία του ποιοτικού φαγητού, δίνοντας οδηγίες για τον καλύτερο δυνατό τρόπο που οι γονείς μπορούν να διαχειριστούν μια σωστή και υγιεινή διατροφή για τα παιδιά.

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με την εκπαιδευτικό κ. Βασιλική Μάλαμα, η οποία ανέλυσε τις επιπτώσεις της αλόγιστης χρήσης του ίντερνετ από τα παιδιά καθώς και τη σημασία της συμμετοχής τους σε αθλητικές δραστηριότητες.

Η συνάντηση "έκλεισε" με γενική συζήτηση και απορίες από τους γονείς που τα μέλη του συλλόγου απάντησαν.

Η ομάδα μας προσβλέπει σε περισσότερες μελλοντικές παρόμοιες ενέργειες που ελπίζουμε κάθε φορά να έχουν την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία.

 

 

 

 

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λυκούργου 17, Βούλα, 16673

Τηλ: 2108953823

Fax: 2108953823

Email:

  

Ακολουθείστε μας στα Social Media