Νέα κάρτα υγείας αθλητή

Σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν.4479/2017 και την ΚΥΑ των Υπουργών Υγείας και Υφυπουργού Πολιτισμού, η διαδικασία της πιστοποίησης της υγείας των αθλητών από την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και εφεξής τροποποιείται ως ακολούθως:

  1. Η πιστοποίηση υγείας των αθλητών καταγράφεται σε κάρτα υγείας, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες.
  2. Η κάρτα αυτή συνιστά αυτοτελές έγγραφο και δεν συνδέεται με το δελτίο αθλητικής ιδιότητας. Αποτελεί προσωπικό έγγραφο του αθλητή και βρίσκεται στην κατοχή του.
  3. Προσκομίζεται υποχρεωτικά στην Γραμματεία ή στον αρμόδιο Διαιτητή και είναι βασική προϋπόθεση συμμετοχής στον αγώνα.
  4. Η κάρτα Υγείας του αθλητή θεωρείται από ιατρούς μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων ή από ιατρούς έχοντας οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο η με Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και από ιατρούς του ιδιωτικού τομέα, κατέχοντες την καρδιολογική ιδιότητα.
  5. Η αυτοκόλλητη ετικέτα ανανέωσης των δελτίων που εκδίδει η ΕΟΚ παραμένει σε ισχύ ως απαραίτητο στοιχείο πιστοποίησης των αθλητών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, χωρίς να χρήζει πλέον ιατρικής θεώρησης.

Η κάρτα υγείας θα είναι διαθέσιμη στην Γραμματεία του ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ και επίσης μπορείτε να την ‘’κατεβάσετε΄΄ από τη δημοσίευση στο facebook ή από τη διεύθυνση:
http://www.eskana.gr/2018/08/blog-post_84.html

☑️ Ο ΠΡΩΤΕΑΣ εξασφάλισε για τα μέλη του ειδική προσφορά από τον επί χρόνια συνεργάτη καρδιολόγο κο Ποντικάκη Νικόλαο για εξέταση και καρδιογράφημα στην τιμή των 15€.
ΠΟΝΤΙΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Β. ΠΑΥΛΟΥ 94, ΒΟΥΛΑ. ΤΗΛ. 210 9659206.

Σημείωση: Όποιο μέλος ή φίλος του συλλόγου με την ειδικότητα του καρδιολόγου θέλει να κάνει ανάλογη προσφορά, να επικοινωνήσει μαζί μας στη γραμματεία του συλλόγου.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λυκούργου 17, Βούλα, 16673

Τηλ: 2108953823

Fax: 2108953823

Email:

  

Ακολουθείστε μας στα Social Media