Έναρξη Ηλεκτρονικών Εγγραφών αθλητών στην Ακαδημία

Αγαπητά μέλη του ΑΕΟ Πρωτέα Βούλας,
 
σήμερα, 25 Αυγούστου 2021, ξεκινάνε οι εγγραφές των αθλητών στα τμήματα της Ακαδημίας μας.
 
Φέτος οι εγγραφές γίνονται εξ΄ ολοκλήρου ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής myTeam. Από την εφαρμογή myTeam, μέσω του λογαριασμού που θα δημιουργήσετε, θα μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για το τμήμα του παιδιού, το πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων, ειδοποιήσεις/ενημερώσεις και οικονομικά στοιχεία.
 
Η διαδικασία εγγραφής είναι η εξής:
 
1) Επισκέπτεσθε το σύνδεσμο https://app.my-team.gr/registration/aeo-proteas-boulas
 
2) Στην ενότητα «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ/ΑΘΛΗΤΗ» καταχωρείτε τα στοιχεία του παιδιού/Αθλητή για το οποίο γίνεται η εγγραφή.
 
Προσοχή: Τα παιδιά άνω των 13 ετών βάση σχετικής νομοθεσίας έχουν το δικαίωμα δημιουργίας λογαριασμού. Εφόσον το παιδί είναι άνω των 13 ετών και επιθυμείτε να έχει το δικό του λογαριασμό, με τα δικά του συνθηματικά, ώστε να μπορεί να ενημερώνεται και αυτό σχετικά με το ωράριο προπονήσεων και αγώνων καθώς και να λαμβάνει ειδοποιήσεις,
 
τότε,
 
στο πεδίο «Κινητό Αθλητή» θα συμπληρώσετε το κινητό του παιδιού, στο πεδίο «Email Αθλητή» θα συμπληρώσετε το mail του παιδιού και στο πεδίο «Κωδικός» θα συμπληρώσετε τον κωδικό που επιθυμείτε να έχει το παιδί για να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του.
 
Επαναλαμβάνω ότι η παραπάνω διαδικασία αφορά μόνο παιδιά άνω των 13 και μόνο εφόσον συμφωνεί ο γονέας. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα πεδία αυτά παραμένουν κενά.
 
3) Με το κουμπί «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΑΙΔΙΟΥ» μπορείτε να προσθέσετε όσα αδέρφια επιθυμείτε να εγγραφούν.
 
4) Στην ενότητα «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΟΝΕΑ Α» συμπληρώνετε τα στοιχεία του ενός γονέα. Εάν επιθυμείτε να ενημερώνονται και οι δύο γονείς, τότε επιλέγετε «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΟΝΕΑ» και συμπληρώνετε τα στοιχεία και του Γονέα Β’.
 
5) Σε όλα τα πρόσωπα που θα εγγραφούν υπάρχει η επιλογή «Να δέχεται αυτόματες ειδοποιήσεις» την οποία ενεργοποιείτε εφόσον θέλετε να ενημερώνεσθε αυτόματα για οποιαδήποτε αλλαγή.
 
6) Εφόσον διαβάσετε και συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης της εφαρμογής myTeam και τους όρους εγγραφής στην Ακαδημία του Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας, επιλέγετε «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ» ώστε να αποσταλεί η αίτηση στο Σύλλογο.
 
7) Αυτόματα, σας αποστέλλεται ένα mail στο λογαριασμό γονέα και στο λογαριασμό Παιδιού/Αθλητή που δηλώσατε κατά την εγγραφή προκειμένου να επιβεβαιωθεί η διεύθυνση mail που έχετε δηλώσει. Επιλέγετε το σχετικό σύνδεσμο, ο οποίος σας ανακατευθύνει στη σελίδα εισόδου της εφαρμογής myTeam.
 
Εισάγετε τα συνθηματικά σας και εισέρχεσθε στο λογαριασμό σας, όπου την πρώτη φορά θα δείτε το μήνυμα «Ο λογαριασμός σας δε έχει εγκριθεί ακόμα». Η έγκριση του λογαριασμού θα γίνει εντός 24 ωρών από τη στιγμή της εγγραφής και θα σας αποσταλεί σχετική ειδοποίηση.
 
8) Από τη στιγμή που εγκριθεί ο λογαριασμός σας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν μέσω του συνδέσμου https://app.my-team.gr
 
Μπορείτε να δείτε βίντεο με τη διαδικασία εγγραφής εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=iRUdb-C0ev8
 
 
Οι προπονήσεις, όπως προαναφέραμε σε προηγούμενο mail θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 01 Σεπτεμβρίου 2021 και τα τμήματα θα είναι συγκροτημένα ανά έτος γέννησης.
 
Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχισθούν οι προπονήσεις μέχρι και την Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου.
 
Από τη Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου, οι γονείς και οι αθλητές θα μπορούν να δουν το τμήμα στο οποίο θα αγωνίζονται και το πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων μέσω της πλατφόρμας myTeam.
 
Η Γραμματεία του Συλλόγου θα λειτουργεί το Σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου και ώρες 10:00-13:00 και από Δευτέρα 30 Αυγούστου και ώρες 18:00-20:30, για πληροφορίες και ολοκλήρωση των εγγραφών.
 
Οι Αθλητές για να συμμετάσχουν στις προπονήσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής.
 
Επίσης, θα πρέπει να έχουν εκδώσει νέα Κάρτα Υγείας Αθλητή (θα σας αποσταλεί νέο mail με οδηγίες) και να έχουν βεβαίωση αρνητικού self-test ή rapid test σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
 
Σε όλους τους Αθλητές θα χορηγηθούν προπονητικές εμφανίσεις με την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λυκούργου 17, Βούλα, 16673

Τηλ: 2108953823

Fax: 2108953823

Email:

  

Ακολουθείστε μας στα Social Media