Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας

Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας καλεί τα μέλη του να στηρίξουν την πρωτοβουλία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με σκοπό τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.
Πρωτοβουλία υποστήριξης των συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από τις φωτιές αναλαμβάνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Ο Δήμος μας, προσκαλεί όλους, πολίτες και φορείς της πόλης, επαγγελματίες, συλλόγους γονέων, εξωραϊστικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους και όλες τις φιλανθρωπικές οργανώσεις να δώσουν από το απόθεμα ψυχής τους, είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας.
 
Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου του Δημαρχείου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18), στο χώρο υποδοχής πολιτών (φουαγιέ) και θα είναι σε εξέλιξη σήμερα Παρασκευή 6 Αυγούστου έως τις 22:00 και θα συνεχιστεί το Σάββατο και την Κυριακή 7 και 8 Αυγούστου από τις 08:00 έως και τις 22:00.
Παρακαλούνται όσα από τα μέλη του Πρωτέα προτίθεται να συμμετάσχουν στη δράση, να φέρουν τα παρακάτω είδη που έχουν ζητηθεί από τους συντονιστές:
▪ Είδη ρουχισμού: Ζακέτες, φόρμες, παπούτσια ενηλίκων και παιδικά ρούχα σε καλή κατάσταση.
▪ Είδη Τροφίμων: Στερεές τροφές άμεσα καταναλώσιμες (να μη θέλουν μαγείρεμα όπως κονσέρβες όλων των ειδών), μπάρες δημητριακών, εμφιαλωμένα νερά όλων των μεγεθών συσκευασίας, πορτοκαλάδες λεμονάδες, ισοτονικά, γάλατα μακράς διαρκείας, παιδικά γάλατα, μπισκότα, χυμούς, σερβίτσια μίας χρήσεως και τροφές ζώων (γατοτροφή, σκυλοτροφή, ξηρά τροφή για ιπποειδή κ.λ.π.).
▪ Είδη Καθαριότητας και Ατομικής Υγιεινής: Απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, πάνες ηλικιωμένων, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, χαρτί κουζίνας και υγείας, αντισηπτικά όλων των ειδών και μεγεθών, προστατευτικές μάσκες προσώπου, γάζες και πλαστικούς επιδέσμους, πετσέτες προσώπου.
▪ Φάρμακα: Αναλγητικά και αντιπυρετικά ευρέως φάσματος όπως depon, Panadol κ.α., betadine, παιδικά σιρόπια αντιισταμινικές αλοιφές, αλοιφές για εγκαύματα, φυσιολογικό ορό, οφθαλμολογικά κολλύρια).
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου: 15888
 
Ώρες λειτουργίας του Δημαρχείου:
• Παρασκευή: 08.00 έως τις 22.00
• Σάββατο: 08.00 έως τις 22.00
• Κυριακή: 08.00 έως τις 22.00

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λυκούργου 17, Βούλα, 16673

Τηλ: 2108953823

Fax: 2108953823

Email:

  

Ακολουθείστε μας στα Social Media